Koža, metal i drvo

Ozbiljno dobar stan

 

Neki prostori su prozračni i svježi, neki su tradicionalni i topli, a tu i tamo naletimo i na besprijekorne prostore koji jednostavno zrače i ne može ih se opisati drugačije nego reći da su cool. Stan koji je zamislila dizajnerica Jasmin Kodzha upravo je takav, atraktivan i cool, kao stvoren za ljude koji vole jednostavnost, ali i kvalitetu. Za njegovo uređenje Jasmin je odabrala zagasitu paletu boja, jasne i čiste linije, materijale poput metala, kože i raskošnih tkanina koji se protežu kroz sve prostorije i tako objedinjuju njihovo uređenje.


Dnevni boravak je prostran i udoban, a namješten je velikim kaučevima i minimalističkim stolićem.


Kuhinja koja se nalazi krajem ponavlja elemente iz drugih prostorija pa se tako gornji kuhinjski elementi zatvaraju pomoću perforiranih kliznih vrata, dok su donji izvedeni od svijetlog drva.






U stanu se nalazi više spavaćih soba, a svaka je posebna na svoj način. Od spavaće sobe nadahnute hotelskim sobama pa do spavanja na izvrsnoj osmišljenoj platformi prepunoj ladica, dizajnerica se poigrala s različitim mogućnostima uporabe prostora na elegantan i domišljat način.


U cijelom je stanu upotrebljeno puno crne boje koja daje prostoru profinjenost, Kako bi se izbjeglo zatvaranje prostora crna je kombinirana sa svijetlim drvom i kamenom koji stvaraju protutežu tamnim plohama. Upečatljiv prostor!

Izvor: Behance

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 18:01