StoryEditor
Lijepa ljetna kuća

Rajsko mjesto s prekrasnim pogledom: Moderna mediteranska oaza s tradicionalnim šarmom

Za projekt uređenja interijera vlasnici su angažirali dizajnericu interijera Mireia Pla, koja je sjajno odradila posao
El Mueble

Na Ibizi vjerojatno ne postoji mjesto koje vlasnici ove kuće nisu posjetili. Obilazili su otok sa sjevera na jug i od zapada prema istoku sve dok nisu pronašli ovu staru farmu sa seoskom kućom. Potraga je trajala nekoliko godina, ali se isplatila jer je imanje imalo baš sve što su željeli. Bilo je na divljem mjestu, okruženo borovima i smrekom, praktički izolirano sa spektakularnim pogledom na more. Iako je kuća bila u vrlo lošem stanju, vlasnici su prepoznali njezin veliki potencijal. 

image
El Mueble

image
El Mueble

image
El Mueble

Za projekt uređenja interijera vlasnici su angažirali dizajnericu interijera Mireia Pla, koja je sjajno odradila posao. Glavni cilj obnove je bio stvoriti prirodnu ljetnu oazu s tradicionalnim šarmom. Izbor autorice projekta je pao na moderan mediteranski stil, koji podrazumijeva bijelu bazu, prirodne materijale i poštuje tradiciju. Rezultat nije izostao? Stvoreno je rajsko mjesto s prekrasnim pogledom!

image
El Mueble

image
El Mueble

image
El Mueble

image
El Mueble

Dizajnerica je u interijeru koristila boje mora, sunca, lavande, masline, kamena, pijeska, i to od njihovih najtamnijih nijansi pa do najsvjetlijih u kombinacijama s bijelom bojom. Što se tiče materijala također je odabrala materijale koji okružuju kuću:  kamen,  drvo za namještaj i podove, živo bilje kao što su maslina, lavanda i bor za ugođaj oko kuće i unutrašnjost kuće.

image
El Mueble
image
El Mueble
image
El Mueble
image
El Mueble
image
El Mueble
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. kolovoz 2020 09:08