MODERNI STIL UREĐENJA

Renovirani stan od 50 kvadrata koji sada zrači glamurom i elegancijom

Danas vas vodimo u divan dvosobni stan od 50 kvadrata u Poljskoj koji je u potpunosti obnovljen, na zahtjev vlasnika koji su željeli iskoristiti svaki, pa i onaj najmanji, prostor u interijeru

(Pre)uređenje ovog zanimljivog stana od 50 metara kvadratnih u poljskom gradiću Zielona Góra nosi potpis SAS studija. Vlasnici su željeli adaptaciju u prostoru, prvenstveno kako bi uspostavili bolji i kvalitetniji raspored u interijeru, ali i 'osvježili' ga modernijim komadima namještaja. Zahvaljujući dizajnerima koji su ispoštovali svaku njihovu želju, u tome su u uspjeli. Kompletna izmjena instalacija, obnova podne te zidne obloge te konačna promjena samog tlocrta stambenog prostora u potpunosti su 'preobrazili' ovaj dom.

Kako bi u prostor došlo što više prirodnog svjetla, spavaća soba adaptacijom je postala dnevni boravak koji se rušenjem zidova povezao s kuhinjom u otvoreni prostor. Dnevni boravak tako je postao spavaća soba, odvojena uređenim hodnikom od ostatka stana. U kupaonici je promijenjen raspored, izbačena kada te umjesto nje postavljena kabina za tuširanje. Dobivanjem dodatnog prostora, sada je bilo mjesta za ormarić.

Nakon renoviranja, stan izgleda prostranije, svjetlije i prozračnije, a prostor je mnogo pametnije iskorišten nego što je to bio slučaj prije adaptacije. Odabirom različitih boja, materijala i uzoraka dizajneri su stanu 'podarili' osjećaj elegancije i glamura. Predivno!

Sve ostale fotografije ovog obnovljenog životnog prostora od 50 kvadrata 'škicnite' u našoj galeriji.

Foto: Saswnetrzaikuchnie.pl

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 10:40