A tek kad vidite INTERIJER!

Spoj modernog i tradicionalnog u 90 m2

Prostrani trosobni stan od 90 četvornih metara pravi je spoj modernog uređenja i tradicionalnih detalja te osvaja svojim šarmom. Smješten u povijesnom centru grada Göteborga u Švedskoj idealan je prostor za višečlanu obitelji, iako trenutačno funkcionira kao dom bračnog para bez djece.


Osnovu uređenja koju čine bijeli zidovi i drveni parket razvedravaju brojne velike biljke, detalji zanimljivih oblika poput upečatljivog pletenog lustera u blagovaonici i brojni uzorci koji stvaraju vizualnu dinamiku u njegovu klasičnom uređenju. Kuhinja, blagovaonica i dnevna soba dio su jedinstvenog prostora.



Svijetla kuhinja izvedena je u obliku slova U, sa šankom za doručkovanje i plavim barskim stolicama koje unose malo veselja u prostor. Najveći dio slobodnog prostora zapravo zauzima blagovaonica s okruglim stolom, dok je boravak smješten u kut pokraj ulaza u spavaću sobu.


Druge dvije sobe u stanu jednake su veličine i dok jedna funkcionira kao spavaća, druga je prostorija predodređena za odmor i čitanje.


Obje su prostorije uređene decentno, sa zanimljivim komadima stilskog namještaja koji privlače pozornost i velikim ormarima sa zrcalnim površinama.


Kako bi se dobilo više prostora za druženje, kupaonica s tušem zauzima tek mali djelić prostora u stanu. Iz blagovaonice se može izaći i na lijepi balkon koji je uređen bijelim namještajem, a pregršt biljaka i raznovrsnog cvijeća zove na uživanje u kavi na svježem zraku. Divno!


















Izvor: Stadshem.se

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 07:27