Hrabro i originalno

Marokanski štih kao najbolji izbor u domu Gorana i Maje u Labinu. Sretni miks svega

 Maja Rajšić
Kada se dobro kombiniraju boje, teksture i detalji, i na kraju sve dobro funkcionira zajedno, to se zove sretni miks svega

​Vlasnici su sami izradili puno toga u stanu, među ostalim kuhinjski stol, kuhinjske police na kojima su začini, kuhinjsko staklo s fotografijom šume te radnu površinu kuhinje.

Mladi par, diplomirani inženjer građevinarstva Goran Brezac i Maja Rajšić, učiteljica razredne nastave zaljubljena u dizajn interijera, otvorili su nam vrata svog doma i pokazali lijepu kuhinju u kojoj se najviše ističu retro pločice. Goran i Maja žive u stanu u sklopu obiteljske kuće u Labinu, a kuhinju su, kažu, uređivali s posebnom pažnjom i ljubavi.

image
Maja Rajšić
image
Maja Rajšić

Već spomenute pločice kupili su u Ferotermu u Rijeci.

- Originalno su imale neke ciglasto-crvene fuge koje su bole oči pa sam zamolila keramičara da “odglumi bijelu fugu preko” - sa smiješkom kaže Maja i dodaje kako je riječ o Peronda FS Faenza A podnim pločicama koje je ona odlučila staviti na zid.

image
Maja Rajšić

- Od samog početka sam imala ideju da želim neke marokanske retro pločice, iako su svi bili malo skeptični kako ću to kombinirati s ostatkom stana gdje prevladava skandinavski i industrijski stil. Na kraju je to ispao jedan sretni miks svega toga jer kada dobro kombiniraš boje, teksture i detalje, sve može funkcionirati zajedno - zaključuje vlasnica Maja koja nam je i otkrila da je cijena pločica bila 190 kuna po kvadratu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 20:17