INDUSTRIJSKI STIL

Stan za mladi par od 33 kvadrata

Moderno opremljen stančić u kojem ništa ne nedostaje

Dizajnerica interijera Svjetlana Yurkova osmislila je ovaj mali stan koji možete pogledati u nastavku veličine svega 33 četvorna metra za mladi par. Ključni elementi uređenja su: moderni namještaj, svijetle i tamne boje, jaki kontrasti i dnevni boravak uređen u upečatljivom industrijskom stilu sa zidom od opeke. Interijer se sastoji od malog ulaznog hodnika, dnevnog boravka koji je ujedno i spavaća soba, kuhinje i male kupaonice.

Desno od ulaza nalazi se veliki garderobni ormar s bijelim kliznim vratima. Dnevni je boravak vizualno odvojen od kuhinje bijelom pregradom iza koje je smještena televizija. Osim toga, dnevna je soba opremljena elegantnom tamnozelenom sofom na razvlačenje, koju par koristi za spavanje, foteljom, zidnim policama i nišom.

Kuhinja je moderno opremljena u bijeloj boji i proteže se duž cijelog zida soba, a ima dovoljno prostora za smještaj svih kuhinjskih potrepština i uređaja. U kutu kuhinjskog ormara nalazi se stol za blagovanje, koji može ugostiti 4 osobe.

Mala kupaonica također je maksimalno iskorištena i moderno opremljena. Ima malu kadu za tuširanje, umivaonik i perilicu rublja iznad koje se nalaze kupaonski ormarići. Unatoč maloj kvadraturi, dizajnerica je uspjela maksimalno iskoristiti svaki centimetar ovog malog stančića i u konačnici je stvorila moderan prostor za život u kojem ništa ne nedostaje.

Izvor: dizajnerica interijera Svjetlana Yurkova

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. svibanj 2024 03:18