TOP INTERIJER!

Svjež, rafiniran i s ukusom uređen stan

 

Top interijer! Svjež, rafiniran i s ukusom. Nema ničega ni premalo niti previše, a sve je ugodno, umjereno - uravnoteženo. Najbolje bi mu pristajala engleska riječ - pleasant. U stan se, kao što vidimo već na prvi pogled, koristi svjetlost i bijela boja kako bi se postigao dojam veličine i prostranosti. Paleta boja je rafinirana: počevši od bijele, kombiniraju se prirodne nijanse, na primjer bež nijanse i drvo, poput tepiha u dnevnoj sobi ili jastuka koji mekšaju tamnu sofu. Uvijek je u pitanju ravnoteža. Blagovaonica uključuje isti modus operandi kao dnevnog boravka, ali u manjoj verziji, s crnim stolom, uravnoteženim s dvije stolice u boji prirodnog drveta.

Kuhinja je delikatna mješavina bijele, drva i dorade od aluminija. Nježni tonovi su za opušteno raspoloženje. Ali igru ravnoteže u svim domovima nalazimo na zidinama. U potpuno bijeloj kući ne bismo znali gdje gledati, bili bismo zaslijepljeni po sunčanim danima i depresivni kišnim.

Prekrasan zid u izloženoj opeci, sa svojim toplim crvenim tonova, uravnotežuje bijelu boju zidova, bez utjecaja na količinu svjetlosti. Opeka postavljena na zid s prozorima ne prekida prodor svjetlosti koja sada može nesmetano prolaziti. U suprotnom, kada bismo zid od opeke postavili ispred prozora, zadržao bi svjetlost i rezultat bi izostao. Mali trik s velikim učinkom. Izvrstan koncept za dom posvećen opuštanju.

 

 

Source: alvhem.com

Foto: Andres Bergstedt

Izdvajamo

Iz drugih medija