TRK NA KIOSKE

U prodaji je ljetno luksuzno izdanje časopisa D&D Gold!

Osim divnih stanova i kuća diljem Hrvatske, na čak 164 stranice pročitajte aktualne teme iz svijeta dizajna, arhitekture i stanovanja. Tema broja u ovom izdanju izbor je 55 najboljih djela hrvatske arhitekture od 2000. godine do danas. Uživajte u tekstualnom i slikovnom pregledu odličnih projekata diljem Hrvatske

Jednom godišnje iznenadimo vas našim posebnim izdanjem D&D GOLD koje se već nudi na kioscima. Riječ je o raskošnom ljetnom štivu na čak 164 stranice, s pregršt zanimljivih tema iz svijeta arhitekture, dizajna i kulture stanovanja, uglavnom u Hrvatskoj.

Ekskluzivno vas vodimo u četiri divna stambena objekta kao što je luksuzna kuća u mirnoj uvali na Korčuli.

Međutim, u novom smo broju pripremili i zahtjevnu temu izbora 55 najboljih djela hrvatske arhitekture od 2000. godine do danas, pod radnim nazivom “Punoljetnost suvremene arhitekture u Hrvatskoj”. Svaki je od članova stručnog žirija, u sastavu Karin Šerman, Hrvoje Njirić, Maroje Mrduljaš, Dražen Juračić i Korana Sutlić kao predstavnica redakcije D&D-a i Nekretnina, predložio djela za koja smatra da su najbolje što se u hrvatskoj arhitekturi dogodilo tijekom posljednjih 18 godina. Na listi koja nije rangirana 55 je vrhunskih projekta, između ostalog hoteli, obiteljske kuće, trgovi, crkve, muzeji, škole, vrtići, poslovne zgrade, bazeni... Ovaj je izbor pokazao da Hrvatska obiluje odličnim realiziranim projektima, pa, na žalost, mnoga odlična i vrlo dobra ostvarenja nisu ušla na našu listu. Naš odabir provjerite u novom broju časopisa D&D Gold.

Uz ovu, imamo još jednu “arhitektonsku” temu, nazvanu “Arhitektura u genima”, a riječ je o obiteljima u kojima je više članova završilo arhitekturu, pa čak imamo i jednu šesteročlanu obiteljsku arhitektonsku dinastiju! Zabavit će vas i interijerski horoskop u kojem možete saznati kako dekorirati životni prostor u skladu s vašim znakom, ali i teme poput detaljnih shopping izloga po prigodnim temama, aktualne vijesti iz svih navedenih područja te vrlo zanimljivi razgovori s domaćim kreativcima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 03:47