MODERNO UREĐENJE

Veseli obiteljski stan za četveročlanu obitelj

Vodimo vas u stan velik 66 četvornih metara, šarenu čaroliju u kojoj uživa jedna mlada obitelj

Arhitektica Iryne Sotnikave iz studija Zrobym Architects, ovaj je stan osmislila za četveročlanu mladu obitelj. Mladenačko uređenje donosi puno zanimljivih i originalnih rješenja za organizaciju prostora. Boje su čiste, ali jake, a u uređenju se ne zazire od crne ili tamnoplave boje za zidove, idealne podloge za vesele grafičke postere i ukrase.

Otvoreni prostor spaja kuhinju, dnevnu sobu i malu blagovaonicu. Kraj kuhinje, a iza kliznih vrata skriva se roditeljska spavaća soba koja ima izlaz na zatvoreni balkon u kojem je smješten mali kutak za čitanje. Ista, tamnoplava boja zida povezuje spavaću s dnevnom sobom. Prostor ormara skriven je iza bijelih zavjesa čime se vizualno proširen. Osim klasičnog stola za objedovanje, uz prozor je smješten i mali šank s dvije stolice za uživanje u pogledu kroz prozor.

Izvorna glavna spavaća soba pretvorena je u dječju sobu u kojoj se nalazi krevet na kat, prostor za igranje i prostor za rad. Ovdje je crna boja korištena kao pozadina za policu s knjigama na vanjskoj strani vrata od ormara, i za pozadinu zidne niše u koju je smješten radni stol. Dječja soba također ima izlazi na balkon koji djeca koriste kao produžetak igraonice, ali na svježem zraku. Puno veselih detalja raspoređeno je po cijeloj prostoriji.

Izvor: jurnaldedesigninterior

Foto: Zrobym

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 13:24