OAZA U LOS ANGELESU

Zavirite u obiteljski dom glumice Jessice Albe, vrijedan 10 milijuna dolara

Svoj savršeni dom glumica i njezin suprug Cash Warren pronašli su već prvog dana potrage, a čim su ga ugledali, znali su da je to ono što su tražili

Uređenje ove predivne luksuzne obiteljske vile potpisuje dizajnerski dvojac Kathleen i Tommy Clements. Opisujući poseban Albin stil, Tommy kaže da su je oduvijek privlačili organski materijali, prirodna vlakna i tkanine, tekstura konoplje te prerađeno drvo.

U njezinoj se obiteljskoj kući nalazi kamin koji je napravljen po mjeri, impresivna praonica rublja s dovoljno prostora za odlaganje stvari, kupaonica koja naprosto oduzima dah... Međutim, do te je faze trebalo doći. Jessica i njezin suprug gotovo su srušili kuću koja je bila na mjestu gdje je sada njihova, a cijela je 'obnova' luksuznog mjesta za život trajala čak 18 mjeseci.

Kako bi stvorili savršenu obiteljsku zonu, dizajneri su u potpunosti izmijenili izvorni tlocrt kuće, otvarajući tako bivšu obiteljsku sobu prema kuhinji. Osim toga, također je došlo do rušenja stražnjeg dijela kuće te postavljanja sklopivog staklenog zida koji je 'otvorio' prostor nevjerojatnom pogledu na dvorište, ali i ostatak prirode.

Sve fotografije divne obiteljske kuće možete pogledati u galeriji.

Foto: YouTube Screenshot/Stephen Kent Johnson

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 05:53