nježno i prozračno uređenje

Ženstveni stančić

Slatki stančić u nastavku simpatičan je prostor koji odiše ženstvenošću i toplinom, kao stvoren za zaljubljenike u osunčane i prozračne interijere. Još jedan u nizu stanova u kojima su gotovo sve zone smještene uz jednu prostoriju uređen je tako da se rasporedom zona na najbolji način iskoristi dostupno prirodno svjetlo.

Dnevni boravak je zato smješten tik uz prozor u najbolje osvijetljenom dijelu stana, zbog čega još više dolazi do izražaja njegovo nježno uređenje. U njemu je puderasto ružičasti kauč zatrpan raznobojnim jastučićima te se doima kao ugodan prostor. Različiti stolići za kavu, tepih izražene teksture, otvorene police iznad kauča i niski bijeli ormarić smješten uz suprotni zid dekorativni su detalji koji povezuju boravak u cjelinu. Uz kauč je i veliko ogledalo u zlatnom okviru, elegantan detalj koji pridonosi osjećaju ženstvenosti prostora.

Veliki krevet s raskošnom posteljinom u tonovima sive i bijele boje, smješten dužom stranom uza zid, poziva da zaronite među meke jastuke i odmorite se. Iznad njega pozornost privlači sivi luster koji se doima kao da je od perja.

Kraj kreveta je mali četvrtasti stol s dva drvena stolca i malim stolcem od svijetlog drva. Blagovaonica je jednostavno ukrašena crno-bijelim posterom na zidu koji ovu zonu dodatno odvaja od ostatka sobe. Laneni stolnjak, bijela vaza i jednostavni svijećnjaci elementi su dekora koji običnu blagovaonicu čine posebnijom.

Uz ulaz se nalazi minijaturno predsoblje i kuhinjica koja privlači pozornost zidom od crvene opeke. Bijeli kuhinjski elementi smješteni na zid i oblikovani poput kuhinjskog otoka možda jesu mali, ali sadrže sve nužne elemente - sudoper s jednim bazenom, pećnicu, napu i usku plohu štednjaka. S druge je strane mali prostor kupaonice. Jednostavno, a nježno uređenje!


Izvor: Daily Dream Decor

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 02:04