DOK ČEKAMO PROLJEĆE

4 trik za udobno spavanje zimi

Kako se udobno ugnijezditi u svom domu upravo sada kako biste prevladali zimsku hladnoću i  osjećali se sjajno?

Dok svi s nestrpljenjem čekamo proljeće, sunce i toplo vrijeme, zašto u svom domu upravo sada ne biste kako biste prevladali zimsku hladnoću i nelagodu, i osjećali se sjajno? Predlažem da počnete iz spavaćih soba jer je to najvažnije sobe u svakom domu, u kojoj spavamo i budimo se, evo nekoliko savjeta!

Tamne nijanse

Da, tamne nijanse stvaraju osjećaj manjeg prostora, ali su izvrsne za stvaranje ugodnog ambijenta, a i tamne su boje trenutno vrlo popularne. Čak i ako se ne odlučite za potpuno tamnu sobu, možete se poslužiti tamnim detaljima ili barem tamnom posteljinom kako bi vaš prostor za spavanje bio opuštajuća oaza.

Kamin

Imati kamin je izvrstan način za stvaranje ugodne topline koja će se širiti cijelom sobom. Ključ je zadržati sobu jednostavnom i dopustiti vašem kaminu da postane glavna zvijezda prostorije.. Možete odabrati tradicionalni, lažnim sa svijećama ili svjetlima, ugrađenim kaminom ili čak tabletom s kaminom - također će stvoriti željeni dojam!

Tepisi i prekrivači

Tepisi su izvrstan dekorativni detalj. Međutim, najbolji ćete rezultat postići stvaranjem slojeva s dva tepiha. Bez obzira da li koristite tanak tepih, uparite ga s nekim bogatije teksture, ili odaberite udoban tepih od krzna, krzno je najbolja opcija zimska opcija.

Prilikom stvaranja privlačne sobe, nikada ne možete pogriješiti s puno prekrivača. Osobito, ako pokušavate stvoriti ugodan gnijezdo za hladne zimske noći. Dodajte nekoliko pokrivača i stavite ih na krevet ili oko uzglavlja za kompletno uređenje.

Tapecirana uzglavlja

Imajući u vidu teksture, razmislite i o upotrebi tapeciranog uzglavlja kao glavne žarišne točke u sobi. Unošenje šik mekane tkanine učinit će vašu spavaću sobu upečatljivo primamljivom. Odaberite baršun za wow efekt.

Foto: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 07:07