MUST HAVE SUŠILICE RUBLJA

Mitovi o sušenju odjeće koje možete odmah zaboraviti

Kako do suhe odjeće i to bez nabora

Ima li što ljepše od mirisa čiste, netom oprane i osušene odjeće spremne za nošenje? Malo što može konkurirati kvalitetno suhoj odjeći i to bez nabora. Da, dobro ste čuli. Zaboravite sve mitove i priče o sušilicama rublja kupljenim prije deset ili više godina. Sušilice rublja danas su vrhunski uređaji s jasno definiranim razinama za njegu vaše odjeće. Vaša najdraža vunena vestica koju ste kupili prilikom posljednjeg posjeta Parizu i za nju izdvojili veću svotu novca, a koju ne nosite (ne zato što više nije trendi, nego iz straha da ćete je prilikom sušenja rastegnuti ili smanjiti) stvar je daleke prošlosti, govorimo vam iz osobnog iskustva. Nove su sušilice rublja "must have" uređaji vrijedni svake lipe. Mitovi o izgubljenim čarapama i odjeći koja se smanjila zapravo su zablude i neistine te je krajnje vrijeme da si nabavite sušilicu kako biste unaprijedili njegu vaše odjeće jer dobro njegovana odjeća bolje izgleda i dulje traje. Pa krenimo redom.

Odabir sušilice za vaš dom može biti pravi izazov. Pretragu uređaja možete specificirati na klasičan način: prema razini energetske učinkovitosti, tipu sušilice, glasnoći uređaja ili veličini bubnja. No, bez poznavanja dodatnih prednosti koje uređaji nude pored samog sušenja, gotovo je nemoguće donijeti ispravnu odluku.

1. Jeste li znali da sva vaša omiljena odjeća može uvijek biti svježe osušena i spremna za nošenje?

Više ne morate brinuti hoće li vaša omiljena košulja za sastanke do sljedećeg dana biti suha. Vrhunska sušilica rublja Electrolux PerfectCare 600 sa sustavom SensiCare određuje razinu vlage prema količini odjeće u bubnju te uz pomoć posebnih senzora prilagođava vrijeme sušenja. To znači da čak ni najmanja količina odjeće nikad nije izložena prevelikoj toplini. Pritom, možete uštedjeti vrijeme i energiju dok svojoj odjeći pružate potrebnu njegu neovisno o tome radi li se o tjednom pranju ili o džemperu koji upravo sada morate nositi.

Dakle, svoju odjeću možete sušiti kad vam najbolje odgovara. Uz pomoć funkcije odgode početka sušenja možete prilagoditi vrijeme početka ciklusa sušenja prema svojem rasporedu. Samo unesite vrijeme početka automatskog sušenja i ostavite da uređaj učini ostalo. To znači da vaša odjeća može biti spremna kad želite. Može li bolje? Može.

2. Što biste rekli kada bismo vam rekli da vaše omiljene traperice dugo mogu izgledati kao nove? O da, moguće je!

Jasno, ništa se ne može mjeriti s onim osjećajem upravo kupljene odjeće, ali ni s osjećajem kad naša najdraža odjeća dugo izgleda kao nova. Electrolux sušilica rublja PerfectCare 700 sa sustavom GentleCare osigurat će da vaša odjeća dulje izgledala kao netom kupljena.

Što to znači?

Sustav GentleCare suši odjeću pri temperaturi dvostruko nižoj od konvencionalnih sušilica i vaša se tkanina nikad ne izlaže nepotrebnoj toplini. To znači da ćete nakon što je izvadite iz sušilice imati osjećaj kao da ste je prvi put obukli.

3. Znate li da sve vaše osjetljive tkanine, uključujući vrlo osjetljivu odjeću od vune, mogu biti osušene pri dvostruko nižoj temperaturi?

Koliko vam se puta dogodilo da odjeća koja vam savršeno pristaje izgubi oblik? Mukama po obliku napokon je došao kraj i sada možete biti sigurni da će vaša odjeća i dalje izgledati izvrsno i pružati vam odličan osjećaj uz napredan sustav DelicateCare pametne sušilice PerfectCare 800.

Za razliku od ostalih uređaja, ona prilagođava točno odgovarajuću temperaturu za određenu odjeću, a kretanje bubnja prilagođava se točno određenoj tkanini.

To znači da se odjevnim predmetima pruža odgovarajuća njega, čak i onima koje nikad ne biste stavili u sušilicu. Nema skupljanja vunene odjeće, svila zadržava svoj oblik i sva je odjeća onakva kakvu očekujete, a oblik odjeće u kojoj izgledate lijepo ostaju isti.

Tvrtka Woolmark, vodeći autoritet kad je riječ o vuni, dala je plavi certifikat Electrolux sušilicama PerfectCare 800 i PerfectCare 900, što nikako nije zanemariv podatak. Ovaj certifikat garantira da je uređaj siguran za sušenje vune, kao i klasično sušenje na zraku.

4. Jeste li znali da možete sušiti najdražu haljinu od 100% svile i da će ona imati manje nabora te zadržati svoj oblik?

Napokon postoji vodeća tehnologija na tržištu koja osigurava zadržavanje oblika osjetljive odjeće. Svjetlucava haljina ili mekani vuneni prekrivač. Osjetljiva bluza ili svileni šal. Prvi put najbolja Electrolux sušilica rublja iz serije PerfectCare 900 s jedinstvenim sustavom CycloneCare omogućuje savršenu njegu vaše odjeće, ravnomjerno i nježno sušenje kao i na zraku.

To se postiže sustavom spiralnog protoka zraka kojim se dolazi do teško pristupačnih dijelova, kao što su džepovi i šavovi, a sve radi preciznog i ravnomjernog sušenja. Osim toga, sušilica ima namjenski program za svilu, što znači da možete s potpunim povjerenjem sušiti odjeću 100 % načinjenu od svile. Program je nježan poput prirodnog sušenja, a svila zadržava svoj oblik i ima manje nabora nego prilikom prirodnog sušenja na zraku.

5. Biste li voljeli da je vaša vodonepropusna odjeća u potpunosti očuvana?

Za najsurovije uvjete, vrijeme i lokacije potrebna je oprema koja će ih izdržati. Važno je kako izgleda, ali ključna je njezina funkcija. U želji da pomogne ljudima u održavanju funkcionalne odjeće za slobodno vrijeme Electrolux je postao partner s tvrtkom Helly Hansen.

Program za funcionalnu odjeću za slobodno vrijeme obnavlja otpornost na vodu, a sustav DelicateCare prilagođava temperaturu sušenja i kretanje bubnja kako bi se ostvarila odgovarajuća njega. Na taj se način odjevnim predmetima pruža odgovarajuća njega, čak i onima koje inače nikad ne biste stavili u sušilicu.

POKLON UZ KUPNJU

Kupnjom Electrolux PerfectCare sušilice ili perilice-sušilice rublja na poklon dobivate ZARA poklon-bon u vrijednosti 350,00 ili 700,00 kn uz obaveznu online prijavu.

Kako do poklona?

1. U razdoblju trajanja promocije kupite jedan od dolje navedenih modela* Electrolux PerfectCare sušilica rublja ili perilica-sušilica rublja. Sačuvajte dokaz o kupnji.

2. Prijavite svoju kupnju ovdje prilažući sliku dokaza o kupnji (račun) te sliku natpisne pločice.

3. Ako su svi navedeni uvjeti zadovoljeni i podatci ispravno upisani, na vašu kućnu adresu stići će poklon.

Akcija traje od 01.10.2018. do 31.12.2018. ili do isteka zaliha. Registraciju je potrebno izvršiti najkasnije 15 dana nakon završetka promocije, odnosno do 15.01.2019.

Ukoliko niste primili vaš poklon u roku od 30 radnih dana, molimo vas da nas kontaktirate na 01 6323 338.

Pravila i uvjeti

*Promocija se odnosi na kupnju određenih modela sušilica i perilica-sušilica rublja:

ZARA poklon-bon u iznosu od 700,00 kn:
EW9H378S, EW8HS259S, EW8H259ST, EW8H258B, EW8H359S, EW8H258S, EW8H458B, EW8H358S, EW8W261B, EW7W361S, EW7W368S, EW7W4684W, EW7W447W, EW7W368SI.

ZARA poklon-bon u iznosu od 350,00 kn:
EW7H438B, EW7H437P

REGISTRACIJA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 12:28