MODNI DODACI

Nakit nikada nije izgledao ljepše u domu

Uradi sam najljepše mjesto za svoj najdraži nakit

Svakodnevno uređivanje za posao ili izlazak može biti prava noćna mora ako nam u ormaru nije sve uredno posloženo. Kako bolje organizirati svoj prostor i svoje stvari, pogotovo kada ih imamo mnogo, što je čest slučaj s modnim dodacima kojima jednostavno ne možemo odoljeti. Šeširi i kape, šalovi i marame, ogrlice, sunčane naočale i torbice, sve to negdje treba i smjestiti, ali na praktičan način kako bismo u brzini s lakoćom mogli pronaći komad koji će upotpuniti naš izgled. Lijepo izloženi i organiziran nakit može nam pomoći da istaknemo svoje omiljene komade nakita i s veseljem napustimo svoj dom. Izvrstan pristup organizacijskom izazovu mogu biti i uradi sam projekti koje vam u ovom članku donosimo.

Bakrena cijev pričvršćena na tešku bazu poput mramora lijep je i povoljan način za držanje ogrlica. Više na Lovely Indeed.

Divan način za pohranu nakita iza ogledala, donose vam djevojke iz A Beautiful Mess.

Ovaj nas je jednostavan i efektan drveni stalak za nakit osvojio, a možete ga napraviti već danas od drvenog otpada. Više informacija potražite ovdje.

Stari okviri za slike koje ste mislili baciti mogu vam poslužiti za organizaciju naušnica. Više na A Joyful Riot.

Amanda Puleo pronašla je rješenje za organizaciju nakita na tkanini, koju možete objesiti pored ogledala ili na unutrašnju stranu vrata ormara.

Piramida izrađena od mesinga izgleda kao iz najboljih magazina. Više na A Beautiful Mess.

Smola je izvrstan materijal za oblikovanje. pokušajte izraditi konus od smole i eksperimentirati s različitim dodacima lišća, cvijeća... Više informacija potražite ovdje

Ovaj nam je zidni organizator jedan od favorita jer funkcionara gotovo s cijelim spektrom nakita. Ako imate teži nakit, isprobajte koristite tanke cijevi umjesto drvenih klinova i ljepila. Više na Oh Oh Deco.

Neka vaše kolekcije nakita izgledaju poput umjetničkih slika.

Ovo drveno postolje savršen je dodatak noćnom ormariću. Držite sve svoje omiljene komade na jednom mjestu s ogledalom za finalnu provjeru. Tutorijal potražite ovdje.

Kako izraditi kalup za naušnice pogledajte ovdje.

Malo dekorativno posuđe najlakši je način da vaš nered izgleda bolje.

Izvor: apartmenttherapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:51