FFC IMA NOVOG KRALJA VELTERA

FFC 40 rezultati: Lemminger oduzeo Egliju pojas, Chub nokautom obranio titulu

Final Fight Championship dobio je novog MMA prvaka velter kategorije nakon što je Mark Lemminger savladao dosadašnjeg prvaka Bena Eglija. Što se tiče kickboxing titule srednje kategorije, njen vlasnik nije se promijenio budući da je Mykyta Chub prekidom u četvrtoj rundi savladao Wellingtona Uegu.
Mykyta Chub s timom
 Instagram

Mark Lemminger uspješno je proveo taktiku s kojom je doputovao u Las Vegas, s ciljem da savlada Bena Eglija i da postane novi nositelj pojasa. Kroz 25 minuta nije dozvolio Egliju dolazak u poziciju odakle bi ga mogao ugroziti, dok je s druge strane on marljivo skupljao sudačke bodove i već prije odluke nije bilo nikakve sumnje da će MMA pojas velter kategorije dobiti novog vlasnika.

Novog vlasnika nije dobio kickboxing pojas srednje kategorije, budući de je Mykyta Chub opasnog Wellingtona Uega uspio savladati prekidom u četvrtoj rundi. Unutar vrlo izjednačenog meča, gdje su oba borca imali svojih trenutaka, presudio je jedan savršeno odmjeren udarac šakom.

Publiku je oduševio i boksač Patrick Mailata koji je već u prvoj rundi uspio završiti Daniela Franca. Zapravo, za pronaći pravi udarac ovom je talentiranom teškašu trebalo tek nešto više od minute. Pobjede prekidom ostvarili su još Alex Polizzi protiv Daniela Jollyja i mlada FFC zvijezda Max Rohskopf protiv Zacha Zanea. Jednoglasnim sudačkim odlukama pobjede su upisali Jason Witt protiv Roberta Nevesa, Keoni Diggs protiv Bryana Nura i Jeff Roman protiv Jamila Ibrahimova.

FFC 40 - Rezultati

Mark Lemminger def. Ben Egli - jednoglasna sudačka odluka (50-45, 49-46, 49-46)
Mykyta Chub def. Wellington Uega - KO (udarac) 4. runda
Jason Witt def. Roberto Neves - jednoglasna sudačka odluka (28-27, 28-27, 28-27)‬
Alex Polizzi def. Daniel Jolly - TKO (udarci) 1. runda (4:32)
Max Rohskopf def. Zach Zane - SUB (RNC) 1. runda (1:11)
Patrick Mailata def. Daniel Franco - KO (udarac) 1. runda (1:04)
Keoni Diggs def. Bryan Nuro - jednoglasna sudačka odluka (30-27, 30-27, 30-27)‬
Jeff Roman def. Jamil Ibragimov - jednoglasna sudačka odluka (30-27, 30-27, 29-28)‬

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 13:46