K1 i Boks

Manny Pacquiao još nije spreman objesiti rukavice o klin, planira se boriti protiv jednog od dva Conora

Manny Pacquiao

 PATRICK T. FALLON/AFP/PROFIMEDIA Patrick T. Fallon/afp/profimedia
Filipinska legenda ne planira odmarati, pronašao si je vremenski okvir u kojem želi još jednom ući u ring

Manny "Pac Man" Pacquiao (62-8-2, 39 KO) ne planira reći konačno zbogom svojoj boksačkoj karijeri sudeći po riječima njegovog osobnog savjetnika Seana Gibbonsa. On je rekao filipinskim medijima da "Pac Manu" slijedi devetomjesečni vremenski okvir u kojem on planira bar još jednom kročiti u njegovo "prirodno stanište" odnosno u boksački ring

Boksač punog imena Emmanuel Dapidran Pacquiao zadnji put je nastupio protiv Yordenisa Ugasa (27-6, 12 KO) u kolovozu 2021. godine, a 45-godišnjem filipinskom boksaču očito nije "dosta" čak ni nakon 72 profesionalna nastupa. Što reći o karijeri boksača koji je bio prvak u 8 težinskih kategorija, prvom boksaču u povijesti koji je osvojio titule u četiri prestižne kategorije (muha, perolaka, laka i velter) (op.a. radi se o kategorijama koje nemaju prefikse odnosno o najstarijim kategorijama)...

Tim "Pac Mana" vodio je pregovore s Conorom Bennom (23-0, 14 KO) u vezi potencijalnog meča ova godine no pregovori s posredništvom Saudijaca su se raspali zbog toga što je Benn "pao" na dva uzastopna doping testa prije njegove borbe s Chrisom Eubankom Juniorom. Benn je inače sin poznatog boksača i bivšeg boksačkog prvaka Nigela Benna.

"Stvarno je bilo sjajno pregovarati oko meča njega i Conora McGregora, ali jednostavno on je jako zaposlen tip u UFC-u i van njega" rekao je Gibbons na pitanje da li se Pacquiao još želi boriti protiv McGregora.

"Conor Benn je rekao da mu suspenzija prestaje u rujnu, pa postoji mogućnost da to dogovorimo. On je idealan protivnik jer bi borba bila jako kompetitivna" zaključio je savjetnik "Pac Mana".

Linker
10. svibanj 2024 20:33