Ostalo

(VIDEO) Policija u lisicama privela Chaela Sonnena nakon okršaja u hotelu

Chael Sonnen

 Admedia, Inc/ddp USA/Profimedia
Popularni bivši MMA borac sukobio se s trenutno neidentificiranim parom

44-godišnji Chael Sonnen neće po najboljem pamtiti prošli vikend u Las Vegasu, nakon što se jedan njegov okršaj završio privođenjem i zadržavanjem u policijskoj postaji.

Kako su prenijeli američki portali koji su kontaktirali sa svjedocima, Sonnen je u večernjim subotnjim satima došao u hotel, nakon čega je viđen gdje lupa po vratima jedne sobe. Iz nje je izašao par s kojim se Chael onda sukobio. Svjedoci govore kako je u jednom trenutku bivši MMA borac muškarca uhvatio i vrlo ga lako zadržao, dok je žena tada krenula vrištati i to je rezultiralo zvanjem policije.

Nije poznato tko su bile osobe s kojima se Chael sukobio, kao niti kakva je bila priroda incidenta, no policija je došla te ga privela i zadržala u postaji. Ipak, Chael službeno nije uhićen, budući da policija nije osobno svjedočila incidentu.

Policija još uvijek sve istražuje, a Sonnen je trenutno suočen s pet različitih optužnica za nasilje.

TMZ Sports došao je do snimke privođenja. Na njoj vidimo Sonnena kako mirno odlazi s policijom, gol do pasa s majicom tek navučenom preko glave.

Što se točno dogodilo mogli bismo saznati ako se Chael izjasni po tom pitanju. Za izjave medijima nije bio raspoložen, ali to je bilo i za očekivati. Ako Sonnen ima nešto za reći, on će to sigurno odraditi putem svog YouTube kanala.

Linker
16. svibanj 2024 00:14