Ostalo

(VIDEO) YouTuber tražio da ga Sean O‘Malley udari kružnim udarcem u tijelo: Brzo je požalio zbog toga

Tyler Chafee kojeg je O‘Malley udario

 Instagram (fight Club)
Jedan od članova popularnih Nelk Boysa htio je osjetiti snagu profesionalnog MMA borca

Nebrojene su snimke slučajeva gdje osobe koje se ne bave borilačkim sportom ili su samo rekreativno u sportu, zatraže profesionalne borce da im zadaju jedan udaraca kako bi mogli osjetiti moć profesionalnog borca.

Takvi slučajevi puno puta nisu dobro prošli i osobe koje su primile udarac trebale bi neko vrijeme da nadođu, a sigurno je bilo i nešto težih ozljeda u pojedinim slučajevima.

Unatoč tome, ovom ‘‘trendu‘‘ nikad neće doći kraj, a najnovija ‘‘žrtva‘‘ udarca od strane profesionalnog borca jeste Tyler Chaffee. Radi se o jednom od članova Nelk Boysa (kanadsko-američki YouTube kanal i tvrtka za zabavu).

UFC-ov borac bantam kategorije, Sean O‘Malley, u dobrim je odnosima s Nelk Boysima te se nerijetko druže i surađuju. Internetom sada kruži snimka s jedne zabave na kojoj spomenuti Chaffee traži O‘Malleyja da ga udari kružnim udarcem nogom u tijelo.

Kao što možete vidjeti na snimci, iako Sean nije upotrijebio punu snagu za ovaj udarac, Chaffee je itekako osjetio taj udarac. Moguće da je Sean pogodio jetru ovog ‘‘hrabrog‘‘ mladića, a tko god je primio udarac u jetru, itekako dobro zna koliko takav udarac zna biti bolan, čak i ako nije plasiran punom snagom.

Teško je dati nekakvo konkretno mišljenje o ovakvim slučajevima. Svi imaju pravo raditi sa svojim tijelom što žele, a možemo se nadati kako netko neće teže nastradati kroz ovakav oblik zabave.

Linker
11. svibanj 2024 01:47