Regija

Glory 76 dobio novi datum: Evo kada gledamo Plazibata, Harija i ostale kickboxing zvijezde

Badr Hari i Antonio Plazibat
 Screenshot/ Ilustracija (YouTube)
Gloryjeva dugoiščekivana priredba ipak će se održati još ove godine!

Službena potvrda velike vijesti stigla je u četvrtak, a kao novi termin za veliki kickboxing spektakl na kojem će nastupiti i hrvatski borac Antonio Plazibat naveden je 19. prosinca.

Podsjetimo, Glory 76 trebali smo gledati 7. studenog, ali je on prije nešto više od dva tjedna bio odgođen zbog strožih COVID-19 mjera u Nizozemskoj, ali i zbog testa koji je pokazao da je glavna zvijezda eventa, Badr Hari, bio pozitivan na koronavirus.

No, najvažnije je da je legendarni borac sada dobro i da Glory nastavlja sa svojim planom. A to znači da ćemo u glavnoj borbi ove priredbe gledati meč Harija i Benjamina Adegbuyija. Sunaslovna borba večeri donosi nam sudar Cedrica Doumbea i Murthela Groenharta, a istoga dana gledat ćemo i teškaški turnir četvorice na kojem nastupa Plazibat.

Antonija će, podsjetimo, u ringu dočekati stari poznanik Nordine Mahieddine, dok drugi polufinalni par čine Massinissa Hamaili i Levi Rigters.

Glory još uvijek nije precizirao točnu lokaciju. Iz slavne promocije tek su najavili da će se priredba održati u studiju i da će biti zatvorena za javnost. Pored toga, Glory je objavio i da s FITE streaming platformom ima novi ugovor kojim FITE postaje službeni svjetski distributer Gloryjevog PPV sadržaja.

Linker
11. svibanj 2024 02:29