Regija

Marko Martinjak komentira Golden Fight 4 priredbu te govori o svojoj budućnosti u boksu bez rukavica

Golden Fight 4

 TONKO HORVAT
Prvak u ‘bare knuckleu‘ daje svoj uvid u večer borbi i otkriva svoje planove za daljnju karijeru

Golden Fight 4 bio je ispunjen uzbuđenjima, sadržajan event imao je borbe iz svakakvih borilačkih disciplina, a meč koji se očekivao najviše, bila je povratnička borba Gorana "Ghost" Reljića u "bare knuckleu" protiv Alije Mešića. Reljić je legenda borilačkih sportova, ring je dijelio s velikanima poput bivšeg prvaka UFC-ove poluteške kategorije, Janom Blachowiczem, a nastupao je i u kickbox organizaciji GLORY.

Ispostavilo se da su nam očekivanja ipak bila prevelika s obzirom na to da borba nije bila ispunjena akcijom. Nakon 3 runde u kojima se nije izmijenilo puno udaraca bili smo prisiljeni pogledati i četvrtu, odlučujuću. Naposljetku, slavio je borac iz Bosne i Hercegovine, Alija Mešić, koji je svojim intervjuom poslije meča nasmijao i oduševio publiku.

"Ja sam samo debeli Bosanac, nemojte što zamjeriti" rekao je Mešić uz pratnju aplauza iz publike.

U gledalištu mogli smo vidjeti i najveću zvijezdu regionalnog boksa bez rukavica, Marka Martinjaka, koji je pomno promatrao obje "bare knuckle" borbe te je krajem priredbe odvojio vremena za intervju s nama.

Nedavno je Martinjak potpisao novi ugovor s promocijom BKB te je odmah negirao njegov skori dolazak u FNC.

"Potpisao sam ugovor na dvije godine, tako da sam zauzet do 2026., vrlo sam zadovoljan svojim novim ugovorom i ne vjerujem da FNC može nadmašiti ponudu."

Naknadno komentira i borbu Gorana Reljića s kojim dijeli dvoranu te što je točno pošlo po krivu.

"Očekivao sam više od Gorana iskreno, spremao se sa mnom te je on sparing partner za moj idući meč. Što reći, dugo se nije borio. Posljednja borba u "bare knuckleu" mu je bila prije par godina, tada smo zajedno nastupali u Engleskoj i bio je odličan, no i on je već sad u godinama, moramo i tu činjenicu shvatiti. Ima mladih vukova, mladih nada koji su spremni i željni uspjeha."

Martinjak se bori 4. svibnja protiv Kevina Greenwooda u Londonskoj O2 Areni i kako to s "MMM" ide, nadamo se nokautu, te je to priredba koju ne smijemo propustiti.

Linker
29. travanj 2024 14:47