Regija

(VIDEO) Po uzoru na najveće MMA organizacije: Pogledajte odlični FNC 15 ‘‘Aftermovie‘‘

FNC 15 - aftermovie

 Screenshot (youtube, Fnc)
Najveća hrvatska MMA organizacija nastavlja raditi odličan posao na društvenim mrežama

Proteklog vikenda svjedočili smo odličnom FNC 15 eventu, ujedno i debitantskoj FNC-ovoj priredbi na slovenskom teritoriju. Trenutno najveća hrvatska MMA organizacija gostovala je u Ljubljani, a priredba je ponudila nekoliko vrlo zanimljivih mečeva.

Najveću pažnju očekivano je privlačila glavna borba večeri između Mirana Fabjana i Marija Žgele. Fabjan se krajem prošle godine prometnuo u ponajveću FNC-ovu zvijezdu i dobio je priliku dvaput zaredom predvoditi FNC-ov event. Mario Žgela nadao se ugasiti Fabjanov ‘‘hype‘‘, ali to mu nije pošlo za rukom.

Iskusni Slovenac slavio je ekspresnim nokautom nakon samo 49 sekundi borbe. Žgela se upustio u otvorene razmjene s nekoć odličnim regionalnim kickboksačkem i to ga je dovelo do brzog poraza. Miran je nakon meča prozvao Darka Stošića, ali tek nam preostaje vidjeti hoće li doći do tog meča.

Borba koja je ponajviše oduševila fanove u Ljubljani nije se održala prema MMA pravilima, nego prema pravilima ‘‘bare knuckle‘‘‘ boksa. Uroš Jurišić i Joelson Nascimento boksali su bez rukavica i to je bio prvi takav meč od osnutka FNC-a. Nakon pet vrhunskih rundi prepunih akcije, Uroš je na oduševljenje domaće publike slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

FNC se našao pod određenim kritikama zbog ugovaranja ovakve borbe, ali nakon onoga što su pružili Jurišić i Nascimento, kritičari su utihnuli. ‘‘Bare knuckle‘‘ boks oduševio je publiku.

Vrlo impresivne nastupe pružili su Jordan Barton i Bojan ‘‘Želva‘‘ Kosednar, a ekspresne pobjede upisali su borci poput legendarnog Ivice Truščeka, zatim Jana Berusa, Anddresa Ramosa i Ibrahima Mnadeva.

U globalu, FNC 15 event zadovoljio je potrebe regionalne publike, a nekih od najinteresantnijih dijelova priredbe možete se prisjetiti u fantastičnom ‘‘aftermovieju‘‘ koji je danas objavljen na YouTube kanalu FNC-a.

Ovakvi uratci podsjećaju na ono što rade najveće svjetske MMA organizacije i svakako preporučamo da pogledate ovaj sjajan videouradak koji se nalazi ispod ovog teksta.

Linker
18. travanj 2024 21:08