UFC

Twitter blokirao Seana Stricklanda zbog uvredljivih poruka: Pogledajte ‘tweetove‘ kojima je zaradio brisanje računa

Sean Strickland

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Kontroverzni Strickland nikog ne štedi na Twitteru

Sean Strickland je već otprije javnosti poznat po svom osebujnom načinu korištenja društvenih mreža, prije svega Twittera. Često se na meniju znaju naći teme koje nikako nisu povezane sa sportom i sportašima s kojima je Strickland involviran, što borilačkoj zajednici zna teško sjesti.

Ovog puta je Sean progovorio o nedavnim incidentima i pucnjavama po američkim školama, no izgleda kako je sad zaista prešao sve granice. Naime, Twitter mu je blokirao račun zbog kršenja pravila zajednice, a postove s kojima je to 'zaradio', prenosimo u cijelosti.

image

tweet 1

Screenshot (twitter, Sean Strickland)

U prvom 'tweetu' je napisao: ''Ako imam pištolj, nećeš se pokušavati boriti sa mnom. Da te zaustavim ovdje, ja se ne pokušavam tući s nikim. Ako pustiš jezik ja ti dajem priliku da budeš muškarac i staneš pred mene. Ako odeš uzeti pištolj ti si samo mala k**a i problem za svijet. P**do!''

Iako prva objava nije nužno toliko problematična, Sean nije stao na tome pa je napisao i drugu koja ga je vjerojatno koštala: ''Samo ću reći da zemlje koje ne dopuštaju posjedovanje oružja zbog ljudskih prava su jadne. Kažu Njemačka nema masovne pucnjave, Engleska nema masovne pucnjave, bla bla. Isto tako nemate je**ne muškarce, tako da uživajte vi transići bez m**a. To je se, doviđenja.''

image

tweet 2

Screenshot (twitter, Sean Strickland)

Nije poznato koliko dugo će Strickland biti bez Twittera, a još se nije oglasio niti na drugim društvenim mrežama. Izgleda da Strickland na ovaj način ne navlači bijes samo borilačkih fanova nego i timskih kolega. Borkinja muha kategorije Casey O’Neill je istaknula kako uvijek pokušava izbjeći Stricklanda na treninzima u Xtreme Couture dvorani.

Linker
01. lipanj 2024 04:22