SJAJNA KOMPILACIJA IZ FIGHT DOMEA

(VIDEO) FFC 39 - Akcija, uzbuđenje, emocije i sjajni prekidi

Ispred nas je video uradak posvećen FFC 39 priredbi koja je prije točno dva tjedna organizirana u Las Vegasu. Pogledajte priču o šest sjajnih borbi kojima je svjedočila publika u rasprodanom Fight Domeu.
Shapiro vs. Wright

Ukupno je šest borbi vidjela publika koja se 11. srpnja našla u Fight Domeu, četiri MMA borbe te po jedan boksački i kickboksački okršaj. Sad je to sve prikazano u ovom sjajnom videu uz naraciju legendarnog "Cutmana", Jacoba "Stitcha" Durana.

Video prati događanja od vaganja pa sve do samih borbi. Prikazan je kao kombinacija emocija i događanja van kaveza pa do onoga što se dogodilo u kavezu. Isto tako možemo vidjete sve ključne trenutke svih dijelova borbi. Prije svega, ovo je fantastično odrađen uradak koji nas osam minuta drži koncentrirane pred ekranom. No, akcija iz ringa niti malo ne zaostaje što nam zapravo još jednom potvrđuje kako Final Fight Championship u Las Vegasu radi odličan posao.

Najbolje da pogledati sami i uvjerite se kako je Final Fight Championship postao ozbiljan igrač na svjetskoj borilačkoj karti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 12:31