GABRIEL CHECCO JE DOKTOR ZA PREKIDE

(VIDEO) Pogledajte kako borbe završava FFC-ov Brazilac koji ne pozna sudačke odluke

Gabriel Barbosa Checco brazilski je borac srednje kategorije koji će u četvrtak debitirati unutar FFC ringa. Prije nego će u sunaslovnoj borbi priredbe u Fight Domeu odraditi okršaj protiv Angela De Ande, pogledajte kako izgleda većina borbi u kojima ovaj majstor prekida nađe svoje mjesto.
Gabriel Checco vs. Joseph Henle

33-godišnji borac nadimka Zangief ima veliko iskustvo uspješnih nastupa u najboljim američkim regionalnim promocijama, poput RFA (danas LFA) ili Elite FC. Kroz njih je izgradio ime koje ga je 2016. godine dovelo do situacije da može birati gdje će se boriti. Ipak, prisilna pauza dovela je do 20 mjeseci bez borbe te povratka u svibnju prošle godine i poraza od Iana Heinischa. Bila je to svojevrsna borba za ulazak u UFC, čiji je Heinisch danas uspješni član. Nažalost po Checca, on mora tražiti svoju priliku drugim putem, a za tako nešto odabrao je FFC-ov ring u Fight Domeu.

U noći s četvrtka na petak, ovaj borac omjera 10-3, koji je sve svoje pobjede upisao prekidom, suprotstavit će se Angelu De Andi (18-6, 14 nokauta). Ova sunaslovna borba FFC 39 priredbe već po samim brojevima najavljuje akciju, no nije zgorega iz prvog lica pogledati što je to Gabriel Checco sposoban napraviti kad mu se s druge strane nađe borac koji ga ima namjeru ozlijediti.

Odabrali smo njegovu borbu iz veljače 2016. godine s RFA 23 eventa, u kojoj je savladao Josepha Henlea. Riječ je o ekspresnom nokautu gdje teško možemo odlučiti je li impresivnije izgledala izvedba ili pad protivnika u stanju iz kojeg više nije bilo povratka. Pogledajte ovu borbu i pripremite se za FFC 39, koji ćete moći gledati putem Facebook stranica promocije. Ne sumnjamo kako će borba Checca i De Ande biti nešto što se ne propušta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 16:49