INTIMNA ISPOVJEST

Jadranka Kosor: Dugo nisam imala nikoga uz sebe

Bivša premijerka Jadranka Kosor priznala je, gostujući u emisji Red Carpet Nove TV, kako joj je bilo teško biti žena u politici te kako su ju pogađali ne samo tračevi da imamnoge ljubavnike nego i istina – da nema muškarca koji bi joj bio podrška.

– Mnoge žene u politici ne žele priznati da im je teško, ali ja priznajem. Puno puta sam iz različitih kuloara čula kako bih se trebala vratiti u kuhinju – komentirala je Jadrnka Kosor tvrdnju kako je politika posao u kojem još uvijek dominiraju muškarci. Na pitanje sjeća li se neke ‘spačke’ koju joj je podmetnuo neki muškarac, Kosor je kazala da je bilo medijski iskontruiranih priča poput one da je tijekom mandata imala brojne ljubavnike.

– Mene je to jako, jako pogađalo zato što to nije bila istina. Istina je bila puno gora, a to je da zapravo dugi niz godina nisam imala nikoga, ni jednog muškarca koji bi stajao uz mene -priznala je Kosor te dodala kako, iako rastavljena dva puta, još uvijek vjeruje u brak.

Iz drugog braka Jadranka Kosor ima 28-godišnjeg sina Lovru Škopljanca,prevoditelja i znanstvenog novaka na zagrebačkom Filozofskom fakultetu:

– Kad je doma u vrijeme kad ja idem spavati, nijedna večer ne prođe a da mu je uđem u sobu i dam mu pusu u čelo -rekla je bivša premijerka, dodajući kako će se njezin sin sigurno ljutiti što je to javno rekla.

Linker
16. svibanj 2024 11:44