MINI INTERVJU

Kim Kardashian: Moj muškarac mora imati dobre zube i male uši

Kim Kardashian (32) najpoznatija je članica obitelji koja i u sedmoj sezoni jednog od najpopularnijih reality showa na svijetu Keeping Up With The Kardashians nastavlja zabavljati gledatelje. Kim je sa sestrama pokrenula liniju odjeće i otvorila lanac butika Dash, a od proljeća je u vezi s reperom Kanyeom Westom .

Koje odlike treba imati vaš idealan muškarac? – Da razumije moj život i karijeru. Mora biti dobra osoba, imati dobre zube i male uši. A idealan mi je spoj odlazak u kino i na večeru, bez paparazza.

Je li vam teško živjeti pod povećalom javnosti? – Paparazzi mi ne smetaju sve dok su pristojni i drže distancu. Ne smetaju mi ni glasine ljudi koje ne poznajem, no ne volim laži poput onih da imam implantate u stražnjici. I ružno mi je kad netko o nekomu širi laži, a uopće ga ne poznaje.

Koji ste najgori trač čuli o sebi? – Da sam za vjenčanje s košarkašem Krisom Humphriesom dobila 20 milijuna dolara. Da je to istina, udala bih se već 20 puta.

Koga smatrate ikonom stila? – Glumicu Sophiju Loren. Uvijek je bila iskrena prema svima i bez srama je isticala svoje obline.

Što činite za svoj izgled i formu? – Trudim se zdravo jesti i održavati kondiciju. Mnogo pažnje posvećujem izgledu, posebno kosi, koja me ponekad izluđuje jer ju je teško ukrotiti. Volim šminkati oči: koristim MAC tuš, Chanelova sjenila i Lancôme maskaru.

Linker
27. travanj 2024 01:35