AFP/Cropix
OBOŽAVATELJI RAZOČARANI

Razvodi se omiljeni američki glazbeni par

Vijest da se razvode popularni američki country glazbenici razočarala je mnoge poklonike njihove glazbe, ali i svekoliku američku javnost, budući se radi o jednom od najomiljenijih glazbenih parova u Americi.

Blake Shelton (39) i Miranda Lambert (31) su country pjevači, oboje vrlo poularni, stoga je javnost njihovu vezu i brak dočekala s oduševljenjem: par se vjenčao 2011. u Teksasu, a prije toga su u vezi bili šest godina. Stoga je vijest o njihovu razvodu koju su objavili u ponedjeljak rastužila mnoge njihove obožavatelje.

AFP/Cropix

Foto: AFP/Cropix

Blake je sudac u američkom The Voiceu, a pojavljivale su se i glasine kako nije bio vjeran svojoj supruzi i povezivalo ga se s nekim od natjecateljica tog glazbenog realityja, no njegovi prijatelji tvrde kako je cijelo vrijeme bio vjeran.

Blake se zaljubio u pjevačicu, kako je sam jednom prilikom ispričao, 2005. dok je još bio u braku sa svojom prvom suprugom, i to na pozornici, gdje su izvodili duet.

– Tada sam bio u braku, ali dok smo bili zajedno na pozornici osjetio sam nešto što nikad dotad nisam. Sjećam se da sam pomislio: Ovo se ne bi trebalo događati. Doslovno sam se počeo zaljubljivati u Mirandu dok smo izvodili pjesmu – ispričao je pjevač.

Par je i finalizirao svoj razvod samo par sati nakon objave da se razvode, a u zajedničkom priopćenju za javnost kazali su kako nisu zamišljali ovakvu budućnost i da teška srca kreću dalje odvojeno. Zamolili su i za privatnost i suosjećanje u ovim trenucima.

Linker
24. travanj 2024 10:48