ZGODNI ZUMBUL-AGA

Selim Bayraktar: Stalno sam okružen ženama

Turski glumac Selim Bayraktar (37) nije mogao ni zamisliti kakvu će mu popularnost donijeti uloga lukavog i pronicavog Zumbul-age u serijalu “Sulejman Veličanstveni”. Toliko su ga počeli poistovjećivati s likom feminiziranog čuvara harema najmoćnijeg vladara Osmanlijskog Carstva da mu obožavateljice na ulici prilaze s mnogim bizarnim zahtjevima i pitanjima: zanima ih je li uistinu kastriran, traže da im izgovara replike iz serijala, a nedavno ga je jedna gospođa uhvatila ispod ruke i suosjećajno prišapnula: “Sine moj, jedino moje”. Najviše se šokirao kad ga je zgodna stjuardesa na jednom letu pitala je li gay, iako je poznato da je već sedam godina u braku s Bihter Bayraktar, članicom Državnog simfonijskog orkestra.

– Stalno sam okružen ženama. I u svom matičnom kazalištu u Antalyji, i na jogi, kojom se bavim u slobodno vrijeme, te kod kuće, gdje me čeka supruga. Jedino razdoblje kad sam se družio s muškarcima bilo je služenje vojnog roka u Turskoj – kaže Selim Bayraktar.

Damir Leljak

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Kako je uspio izbjeći novačenje u vojsku Sadama Huseina te kako se na prvi pogleda zaljubio u svoju suprugu pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br.931) ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
26. travanj 2024 12:31