Gloria 30

Dominacija crne na partyju godine: Hrvatice obožavaju "sigurnu" nijansu, pogledajte kakve komade su odabrale

Dress code je bio baš kao što i dolikuje Glorijinom slavljeničkom raspoloženju - iconic.

U zagrebačkoj Laubi okupile su se brojne poznate zvijezde domaće scene kako bi zajedno s nama proslavile 30. rođendan Glorije. Ujedno je to bila i savršena prilika da se pokažu u svojim najboljim modnim izdanjima, a boja koja je najviše prevladavala na crvenom tepihu bila je - crna. I to nas nimalo ne čudi jer su upravo crne kombinacije savršen odabir za svaku priliku, od one casual, ležernije pa sve do glamurozne, kakva je zapravo bila upravo i ova večer.

Neke su se dame tako odlučile za nepogrešivu crnu haljinu, komad koji je neizostavan u svakoj garderobi. Pjevačice Jelena Rozga, Domenica Žuvela i Antonia Dora Pleško, manekenka Korana Gvozdić, glumice Mia Begović i Jelena Perčin, influencerice Mia Matić, Ivana Vukušić i Elena Dizdar te voditeljice Ana Radišić i Tatjana Jurić tako su se odlučile za midi i maksi haljine različitih silueta koje su im pristajale kao salivene.

image

Antonia Dora Pleško

LUKA SMUK
image

Jelena Perčin

LUKA SMUK
image

Mia Matić

LUKA SMUK
image

Jelena Rozga

LUKA SMUK
image

Ana Radišić

LUKA SMUK
image

Tatjana Jurić

LUKA SMUK

Bilo je tu uistinu svega - od poluprozirnih haljina, onih na kojima su prevladavale šljokice i svjetlucavi elementi, preko kreacija od materijala poput baršuna i čipke pa sve do haljina s visokim bočnim izrezom. Poznate su dame uz njih uglavnom nosile efektne torbice koje su "osvježile" njihove kombinacije ili upečatljivi statement nakit.

image

Ivana Vukušić

LUKA SMUK
image

Elena Dizdar

LUKA SMUK
image

Korana Gvozdić

LUKA SMUK
image

Domenica Žuvela

LUKA SMUK
image

Mia Begović

LUKA SMUK

Osim haljina, za glamurozne prilike poput ove savršeni su i kombinezoni te odijela. Naime, riječ je o statement komadima koje uvijek vrijedi imati u svojoj garderobi, a mogu nam jednako savršeno poslužiti u svakoj prigodi. Toga su vrlo dobro svjesne i naše poznate dame koje su upravo njih nosile na naš rođendanski party. Vanda Winter, Miach i Neda Parmać odlučile su se za njih i nisu nimalo pogriješile, dok je influencerica i manekenka Luna Valas za ovu priliku odabrala stylish kombinaciju crnog oversized blejzera i kratkih hlačica.

image

Vanda Winter

LUKA SMUK
image

Miach

LUKA SMUK
image

Neda Parmać

LUKA SMUK
image

Luna Valas

LUKA SMUK
Linker
24. travanj 2024 18:05