Nova hit suradnja

Miu Miu i New Balance predstavili novi dizajn popularnih tenisica, već su rasprodane

Tenisice dolaze u tri različite boje - bijeloj, bež i tamnosmeđoj, a karakteristične su prvenstveno zbog dvostrukog vezivanja, zanimljive značajke koju već vidjeli u njihovoj prethodnoj suradnji.

Modni giganti Miu Miu i New Balance predstavili su novu suradnju, a nakon prošlogodišnjeg retro modela u tri boje koji je osvojio srca svih ljubitelja tenisica i "zavladao" svjetskim ulicama, sada je na tržište stigla nova poslastica. Radi se o suradnji koja podrazumijeva klasičnu 530 SL siluetu tenisice iz 1992. godine, spajajući pritom već svima dobro prepoznatljivu Miu Miu estetiku i klasičan New Balance sportski stil.

Tenisice dolaze u tri različite boje - bijeloj, bež i tamnosmeđoj, a karakteristične su prvenstveno zbog dvostrukog vezivanja, zanimljive značajke koju već vidjeli u njihovoj prethodnoj suradnji. Naime, brendovi su tada osmislili tenisice dostupne također u tri nijanse, bijeloj, bež i tamnoplavoj boji, koje su zapravo bile određeni remake kultnih New Balance tenisica modela "574" iz 1988.

Što se tiče novog dizajna, ovog puta gornji dio tenisice krasi lagana mrežasta baza i brušena antilop koža, a zanimljivom vizualnom efektu dodatno pridonose efektne vezice u boji. Isto tako, na samom jeziku tenisice možemo primijetiti, naravno, Miu Miu x New Balance logo.

image

New Balance x Miu Miu 530 SL tenisice

MIU MIU

Ovaj komad savršen je spoj retro i sportskog stila koji pristaje gotovo svim modnim kombinacijama zbog čega ne sumnjamo da bi mogao biti jedan od must have tenisica u sezoni koja je pred nama. Uostalom, to nam dokazuje i podatak kako su svi komadi na službenim stranicama brendova već rasprodani.

Linker
15. travanj 2024 05:47