IDEMO U SHOPPING

Na popustu najviše volimo uloviti odličan komad nakita: Sjajni petak idealna je prilika za to

Black Friday u svijetu zlatnog i srebrnog nakita je sve samo ne crni jer su pojedini komadi sniženi i do 40 posto.

Ne kaže se uzalud kako su dijamanti ženini najbolji prijatelji. Prsten, ogrlica ili narukvica itekako mogu biti ključni dio stylinga koji će podići svaku kombinaciju i dati joj onaj finalni ‘savršeni dodir‘. Gotovo da nema žene koja ne voli lijepe i kvalitetne komade od srebra i zlata, a osobito kada se radi o prilikama u kojima možemo bezvremenski nakit kupiti po povoljnijim cijenama.

Provjerili smo ponudu Sjajnog petka, a na kojem već sada možemo po sniženim cijenama odabrati kvalitetan modni asesoar koji ćemo nositi godinama. Oduševljeni smo jer su popusti čak do 40 posto.

image

Sjajni petak u Zaksu donosi popuste do 40%

ZAKS/PROMO

Dijamanti su uvijek dobra ideja, a u Zaksu smo pronašli doista prekrasne komade. Od dijamantnog prstenja do ogrlica, pa genijalnih komada od srebra s kojima će se svaka žena osjećati poput princeze. Ima li što bolje od narukvice koju možete nositi u svakoj prilici, bilo da je riječ o svakodnevnom obavljanju posla ili da je riječ o gala eventu poput božićnog partyja, čija sezona nam je pred vratima?

image
ZAKS/PROMO

A pravi statement komad je i prsten. Odavno prstenje nije samo klasičnog dizajna već komad koji može svaku kombinaciju podići na višu razinu i dati profinjen izgled.

image
ZAKS/PROMO

Sjajni petak i popuste mogli biste iskoristiti i za kupnju božićnih darova na vrijeme. Ponuda je doista izvrsna. Imate li prijateljicu, partnericu ili majku koja obožava zlatne komade - naušnice su uvijek dobra ideja. Ove sezone hit su viseće i upečatljive, a posebno one u bojama. A upravo će naušnice dodatno upotpuniti idealan blagdanski look o kojem sve češće razmišljamo.

image
ZAKS/PROMO

Divan dar za nekog posebnog može biti i ogrlica. Ponuda je doista velika. Jedno je sigurno kako s decentnom ogrlicom gotovo ne možete pogriješiti. Bilo da je riječ o srebru ili zlatu, izbor u Zaksu je velik. Ove sezone hit je nositi srebrne i zlatne komade zajedno. Za one zaljubljenice u srebro tu je ogrlica Lock, dok za one dame koje više vole zlato, idealan izbor bi bila ogrlica Love connection koju možete nositi u bilo kojoj prilici. A i ova ogrlica je toliko decentna i romantična da jednostavno na prvu osvaja.

image
ZAKS/PROMO

Mogli bismo još puno genijalnih komada izdvojiti jer Zaks ponuda nakita za Sjajni petak je više nego odlična, a uloviti lijep i kvalitetan komad nakita po povoljnijim cijenama itekako se isplati.


Sponzorirani sadržaj je nastao u suradnji sa Zaksom

Linker
20. travanj 2024 19:25