Odvažno izdanje

Severina stigla kao gost iznenađenja i podržala Let 3, na binu stala u haljini domaćeg dizajnera

Pjevačica je na pozornicu izašla u haljini kakva se rijetko viđa, a njezinu kreaciju kojom nikoga nije ostavila ravnodušnim potpisuje poznati riječki dizajner Juraj Zigman koji i inače surađuje s hrvatskim, ali i svjetskim zvijezdama. Nedavno je njegov kostim nosila i glazbena diva Beyonce u sklopu turneje "Renaissance".

Završila je prva polufinalna večer Dore, izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije, koja se ove godine održala u HRT-ovom studiju Anton Marti. Kao i inače, u nastupima smo imali prilike vidjeti i neke zanimljive kreacije, a svojim je efektnim outfitom posebno oduševila Severina Vučković koja se pojavila na pozornici kao gost iznenađenja grupe Let 3 koja je izvela pjesmu "Baba Roga".

Prošlogodišnji pobjednici Dore tako su priredili veliko iznenađenje kada im se u jednom trenutku na pozornici pridružila i pjevačica koja je i sama predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2006. godine pjesmom "Moja štikla". Zanimljiva je stvar što je upravo na toj pjesmi Severina surađivala s popularnim Riječanima koji su se tada pojavili u njezinom spotu.

Pjevačica je na ovogodišnjem nastupu poglede privlačila u zanimljivoj haljini, a potpisuje ju poznati riječki dizajner Juraj Zigman. S obzirom na to da pjevačica i inače voli eksperimentirati s modnim kombinacijama, naročito kada je riječ o njezinim nastupima, ni ovog puta nije razočarala.

Nosila je kratku žutu haljinu koja je ukrašena zakovicama i efektnim metalnim detaljima, a sastavljena od uskog pripijenog korzeta i široke suknje. I sam Zigman na svom je Instagram profilu podijelio kratak video u kojem je pobliže pokazao svoju kreaciju u punom sjaju, a njegova je objava u rekordnom vremenu izazvala veliki broj oduševljenih komentara.

image

Severina je bila gošća grupe Let 3 na prvoj polufinalnoj večeri Dore

VANESA PANDŽIĆ/CROPIX

Poznati riječki dizajner dosad je surađivao s mnogobrojnim zvijezdama svjetskog glasa, a nedavno se pohvalio još jednim velikim uspjehom. Naime, nedavno je surađivao i s glazbenom divom Beyonce za čiji je koncert u Phoenixu i turneju "Renaissance" izradio poseban kostim. Pjevačica je nosila custom made srebrni kostim s velikim krilima na leđima.

"Nikad nisam mogao ni zamisliti da ću ovo pisati, ali oduševljen sam činjenicom da je Beyonce nosila originalni Zigman look za #RenaissanceTour! Dugo smo čekali, više mjeseci napornog rada i zalaganja, ali krajnji rezultat je bolji nego što sam i očekivao", napisao je tada Zigman.

Linker
18. ožujak 2024 13:34