Dama u bijelom

Stylish i po kiši: Heidi Klum privlačila je poglede u dugačkom kožnom baloneru

Bijeli kožni baloner ravnog kroja s pripadajućim pojasom i zanimljivim uzorkom pokazao se kao pun pogodak za njemački supermodel čiji stil i inače rado pratimo.

Njemački supermodel Heidi Klum trenutačno se nalazi u Pasadeni na snimanju showa "Američki supertalent" gdje je ujedno i članica žirija, a tijekom posljednje šetnje gradom fotografi su je "uhvatili" u trendi modnom izdanju. Naime, 50-godišnjakinja privlačila je poglede dugačkim bijelim balonerom s potpisom mladog švicarskog dizajnera Yannika Zambonija, a iskombinirala ga je na visoke špic kožne čizme s vrtoglavnom petom, također bijele boje, veliku bijelu torbu te trendi sunčane naočale.

image
PHAMOUS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

S obzirom na to da je padala kiša, Klum je u ruci imala i neizostavni modni dodatak za svako prijelazno razdoblje - šareni kišobran koji je dao određenu dozu živosti njezinom monokromatskom outfitu. Stylish kožni baloner s pripadajućim pojasom i zanimljivim uzorkom koji je slavna manekenka odabrala za ovu priliku zapravo je komad iz kolekcije švicarskog brenda Maison Blanche koja je krajem 2023. prikazana na Tjednu mode u New Yorku, a sa sigurnošću možemo reći kako je u njemu izgledala fantastično.

Fotografije supermodela odmah su se pojavile i na društvenim mrežama, a njezini obožavatelji još su jednom ostali oduševljeni njezinim mladolikim izgledom. Iako će u lipnju navršiti 51 godinu, to se po njoj definitivno ne bi reklo, a jednom je prilikom priznala da, osim dobrim genima, liniju na kojoj bi joj zavidjele i mnogo mlađe kolegice na zavidnoj razini održava redovitim kretanjem, kao i zdravom prehranom.

"Moja djeca naročito me drže u pokretu. Bez obzira na to skačemo li na trampolinu ili jurimo s psima po parku, ona definitivno paze na moju liniju", rekla je Klum koja često i pješači prirodom te vozi bicikl. Kad uhvati vremena, trči na pokretnoj traci koju ima u kući, ponekad diže utege, opterećuje gležnjeve utezima dok vježba ili radi pilates.

Linker
23. travanj 2024 22:54