Nova kolekcija

Zagrebački brend Bling Zoo donosi sjajne klasične komade nakita

Brend nakita Bling Zoo predstavlja novu kolekciju u kojoj spaja jednostavnost minimalizma uz kvalitetu materijala i izrade.

Nakit koji je istovremeno nježan i moćan, elegantan i efektan, jednako suvremen, kao i svevremenski, koji se može nositi u svakoj prilici i koji se lako kombinira - s tim na umu dizajnerice brenda Bling Zoo, Sandra Aračić i Maja Šimunović, stvarale su novu kolekciju. Kažu, komadi su namijenjeni svima koji imaju vlastiti stil, ne podliježu trendovima i sami znaju što im pristaje te svjesno kupuju ono što kompletira stil.

image
FRANZISKA KUTTLER

Nakon razigrane zadnje kolekcije, brend se vraća cistim linijama te klasičnom stilu, ipak zadržavajući mali retro pogled na dane kada su vratove njihovih idola i naših roditelja krasili klasični cuban i mariner prepleti lanaca. Kolekcija se sastoji od ogrlica chocker karika stila i cuban prepleta, delikatnih ogrlica s privjescima geometrijskih oblika do ogrlica srednje dužine u prepletu, karika narukvica, delikatnih naušnica u obliku kruga i kuglica, puhanih nausnica oblika polumjeseca i nausnica s pravilnim suzama biserima. Nakit je rađen od srebra i pozlate, fotografije za novu kolekciju potpisuje Franziska Kuttler, a model je Marie Raffel. Više informacija o nakitu i cijenama pronađite na njihovom web shopu!

image
FRANZISKA KUTTLER
image
FRANZISKA KUTTLER
Linker
20. travanj 2024 23:54