Must have

MODNI KOMAD TJEDNA Ribičke sandale nose se i ove godine, a mi smo naš favorit pronašli u Zari

Riječ je o preslatkim kožnim sandalama s remenjem i chunky petom koja nas neopisivo podsjeća na popularni Pradin model iz 2022. godine.

Kada dođu topliji dani, većina nas ne izlazi iz sandala koje su savršen spoj jednostavnosti i udobnosti. Nakon što su svoje modele ribičkih sandala 2022. godine prvobitno izbacile modne kuće Prada, Celine, the Row i Miu Miu, i inače poznate po obući koja se ističe svojom funkcionalnošću, ali i dizajnom, brojne trendseterice i zaljubljenice u modu, čije stilove vrlo rado pratimo, počele su nositi ovu obuću koja bi mogla, po svemu sudeći, biti u trendu i ovog proljeća.

Bez obzira na to je li riječ o klasičnim crnim modelima ili onima u efektnoj boji koje "podižu" svaki outfit, sa sigurnošću možemo reći kako se radi o trendi obući s kojom nikada nećemo proći nezapaženo. Njihov svestrani dizajn omogućuje nam bezbroj mogućnosti kombiniranja, od casual dnevnih lookova pa sve do nešto elegantnijih večernjih prigoda. Bez obzira na to nosimo li ih s basic trapericama i T-shirtom, proljetnim haljinama ili u kombinaciji s poslovnim odijelima, sandale će outfitu dati željenu dozu elegancije i šarma.

Osim toga, posljednjih nekoliko tjedana svjedočimo njihovom velikom povratku na modnu scenu, a high street brendovi također su ribičke sandale uključili u svoju ponudu. Jedna od njih je i Zara koja je u novoj ponudi u prodaju plasirala upravo ribičke sandale koje su nas svojim izgledom osvojile na prvi pogled.

Ipak, ovog je puta riječ o modelu s određenim twistom, odnosno preslatkim kožnim sandalama s remenjem i chunky petom koja nas neopisivo podsjeća upravo na popularni Pradin model iz 2022. koji se već pri samom izlasku sandala rasprodao rekordnom brzinom.

image

Zara crne sandale s remenjem i rebrastim potplatom (39,95 eura)

ZARA

Vjerujemo kako će potražnja za novim Zarinim modelom biti jednako velika, a zapravo je riječ o crnim sandalama koje će se savršeno uklopiti u gotovo svaku modnu kombinaciju. Podaju se po cijeni od 39,95 eura, moguće ih je kupiti u svim Zarinim trgovinama, ali i na njihovom webshopu.

image

Zara crne sandale s remenjem i rebrastim potplatom (39,95 eura)

ZARA
Linker
23. travanj 2024 03:10