Mandatory Credit: Photo by John Salangsang/Shutterstock (13814866fl)
Lady Gaga
95th Annual Academy Awards, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 12 Mar 2023

 JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK
Omiljeni accessorize

Od ove hit torbice se Lady Gaga ne odvaja, a obožavaju je i druge holivudske zvijezde

Iako je prepoznatljiva po ekscentričnom stilu, posljednjih godina otkrila je klasiku, a najomiljenije torbice su joj one luksuznog talijanskog brenda Bottega Veneta.

Lady Gaga uvijek je imala poseban i svoj modni izričaj. Objašnjavala je da joj moda služi kao slavlje individualnosti i slobode izražavanja bez zadrške. No s godinama je više sklonija luksuznoj klasici, a posljednjih mjeseci ne odvaja se od Bottega Veneta torbica iz nove linije Hop inspirirane kultnim modelom iz 2002. koje su na tržištu dostupne u tri veličine.

image

U maxi model stane gotovo sve što poželite

GAMR/KHROME/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Lady Gaga s predimenzioniranom Hop torbom

GGAMR/KHROME/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Hop torbice sa svojim pletenim tkanjem i fleksibilnim oblikom postale su sinonim za luksuznu modnu kuću koju biraju rsne poznavateljice mode, a kojima visoka cijena za tu vrstu modnog dodatka (od 2200 do 3500 eura) ne predstavlja problem. A obožavaju ju Margot Robbie, Kendall Jenner, Hailey Bieber, Rosie Huntington-Whiteley...

Lady Gaga ima taj model u sve tri veličine koje nosi ovisno o prilici. Ovih dana viđena je s najvećim modelom, no o nešto ranije pokazala je kako u kolekciji ima i tzv. Small Hop Bag, kao i onu najmanju - Mini Hop Bag.

image

Prije nekoliko mjesci sa svojim dečkom Michaelom Polanskym i omiljenom torbicom u mini verziji

RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Osim ovog luksuznog talijanskog brenda, omiljene modne kuće su joj Alexander McQueen, Valentino, Saint Laurent i Celine. Za dnevne i sportske varijante često bira odjeću s potpisom Marc Jacobs.

image
ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK FOR SAG AWARDS
Linker
09. travanj 2024 09:42