ANTONIO_DIAZ GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO
Ljeto sa stilom

Vrijeme je za popuste! Od klasične crne haljine do muških polo majica, ovo su komadi koje želimo uhvatiti

Ove sezone na velika su se vrata vratili klasici, a ovo je pregled naših favorita

Ove sezone na velika su se vrata vratili klasici, a ovo je pregled naših favorita

Ljetni dani zovu nas na druženja, izlaske i dobre provode, ali i na obnovu ljetne garderobe. Ove sezone na velika vrata se vraćaju klasici poput male crne haljine i polo majica, a zahvaljujući sniženjima ljetne ponude u trgovinama i na XYZ webshopu, i vi možete zablistati u najelegantnijim outfitima! Ovo su naši favoriti iz ponude:

Crna elegancija za nju

Mala crna haljina ima veliku ulogu u povijesti mode. Osmislila ju je Coco Chanel 1926. godine i od tada je sastavni dio svakog ženskog ormara. Njezina prednost je što se, zahvaljujući svojoj crnoj boji, može s lakoćom kombinirati s brojnim upadljivim dodacima poput cipela ili torbe u jarkim bojama, ali jednako efektno izgleda i s minimalnim nakitom i crnim dodacima.

image
Promo

Žene je obožavaju jer u njoj mogu provesti čitav dan na poslu i zatim bezbrižno otići na after work druženje, izgledajući decentno, trendi i elegantno u svakom trenutku. Upravo takav model s potpisom Armani Exchange može se pronaći u ponudi XYZ trgovine. Ljetna verzija s debljim naramenicama i dužinom ispod koljena prati siluetu tijela, a sastav koji kombinira viskozu i poliamid omogućava da se u svakom trenutku osjećate ugodno, pa čak i na najvišim temperaturama vrelih ljetnih večeri.

image
Promo

Još jedan klasik se već nekoliko sezona drži na tronu ljetnih kombinacija, a u pitanju je crop top. Ovaj crni Jersey prsluk savršen je odabir za ljubiteljice sportske elegancije, dok izvezeni logo brenda Hugo Boss unosi dozu razigranosti u klasičnu crnu boju. Dodatna prednost ovakvog gornjeg dijela jest što se lako usklađuje uz midi i maksi suknje, a jednako dobro izgleda na klasične traperice skinny kroja ili lanene culotte hlače.

image
Promo

Naravno, svaki izlazak iz stana je nezamisliv bez novčanika, a kod odabira modela bitno je misliti na kvalitetu kako bi vam potrajao godinama. Novčanik s potpisom brenda Michael Kors odličan je izbor zahvaljujući izradi od kombinacije klornog vlakna, poliestera i pamuka što mu osigurava dugo korištenje bez da se uništi, a bež boja sa suptilnim logom izgleda elegantno i primjereno svakom stilskom izričaju.

Sportska elegancija za njega

Muška moda također već nekoliko sezona ima jedan kultni komad kojem rijetko koji frajer može odoljeti. U pitanje je polo majica čija povijest seže još u 1920. godinu kada je kanadski igrač pola, Lewis Lacey započeo s proizvodnjom majici na kojoj je bio izvezen logo polo igrača. Danas ovakve modele ne vidimo više samo na polo utakmicama, već u kombinacijama poslovnih muškaraca i outfita za izlazak.

image
Promo

Jedan od takvih modela pronašli smo u ponudi XYZ trgovina, a prekrasna zagasito plava boja sjajno se kombinira upravo za poslovne lookove u kombinaciji s klasičnim crnim hlačama na crtu i laganim ljetnim cipelama. Dizajn Hugo Bossa odlikuje se u jednostavnim linijama te posebno naglašenoj kragni koju krasi crni obrub.

image
Promo

Malo opuštenija verzija polo majice koja je fantastična za odlazak na piće nakon posla ili druženje s prijateljima jest Armani Exchange model u klasičnoj crnoj boji. Izrađena od stopostotnog pamuka, garantira udobnost tijekom čitavog dana, a decentan izvez u bijeloj boji je jedini dio kolorita. Jednako dobro izgleda u kombinaciji s crnim hlačama, ali i kratkim modelima od lana te uz neizostavne traperice za ležerniji look.

image
Promo

Čini se kako su traperice s rupama polagano otišle u povijest, a vratili su se klasični modeli ravnijeg kroja. Jedan od takvih modela su i Hugo Boss traper hlače u klasičnoj denim nijansi s blago izblijedjelim prednjim dijelom. Traperice su uvijek dobra ideja, a posebice za casual druženja i ljubitelje sportske elegancije.

image
Promo

Čitav outfit polo majice i traperica u casual sportskom izdanju najbolje je upotpuniti uz efektne tenisice. Ljubitelji minimalističkih boja doći će na svoje s Hugo Boss modelom koji usklađuje klasičnu crnu i bijelu boju uz efektan detalj asimetričnog dizajna potplate. Bez obzira na to kombiniraju li se uz odijelo, traperice ili kratke hlače, izgledaju sjajno i daju pravu točku na i svakom stylingu.

Stoga, pronađite svoj kultni komad za ovo ljeto i birajte u fantastičnom izboru XYZ trgovina te iskoristite čak do 40 posto popusta na kolekcije proljeće/ljeto!

Linker
09. svibanj 2024 01:44