Getty Images
ZATVARANJE BUTIGE

Ovo je dokaz da se Harry i Meghan ne misle vratiti u Veliku Britaniju

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa rješavaju repove nakon odluke da započnu novi život u Kanadi. Tako su otpustili sve zaposlenike u palači koji su za njih radili.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa rješavaju repove nakon odluke da započnu novi život u Kanadi. Tako su otpustili sve zaposlenike u palači koji su za njih radili.

Petnaestero ljudi dobilo je otkaz koji su radili za kraljevsku obitelj u palači princa Harryja i Meghan Markle. Nakon njihove odluke da odstupaju od službene dužnosti suočavaju s težim dijelom te odluke koja je šokirala svijet.

"S obzirom na to da su se odlučili povući s dvora, ured u Buckinghamskoj palači im više ne treba, kazao je izvor za Daily Mail, koji piše da je ovo definitivni dokaz da se par nikada više neće vratiti u Britaniju.

FUA,AMOTU, TONGA - OCTOBER 26: Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex walk together, ahead of Tonga's Princess Angelika, as they depart from Fua'amotu International Airport on October 26, 2018 in Fua'amotu, Tonga. (Photo by Phil Noble - Pool/Getty Images)
Getty Images

Ovu vijest Harry i Meghan priopćili su zaposlenicima u siječnju netom nakon što su objavili da se povlače s kraljevskih dužnosti i odlaze živjeti u Kanadu, a očekuje se da će tek nekolicina zaposlenika ureda biti zaposlena na nekim drugim funkcijama vezanim uz kraljevsku obitelj.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 07: Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex attend the 91st Field of Remembrance at Westminster Abbey on November 07, 2019 in London, England. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

Izvor je kazao da je ova situacija šok za zaposlenike, no da mnogi od njih na to pripremili. Među onima koji će ostati bez posla su njihova privatna tajnica Fiona Mcilwham, glasnogovornica Sara Latham koja je radila Obamu i Hillary Clinton i njena zamjenica Marnie Gaffney, Julie Burley koja je za princa Harryja, njegovog brata Williama i njegovu suprugu Kate vodila uspješne kampanje o mentalnom zdravlju, te, između ostalog, i njihov stručnjak za društvene mreže David Watkins.

Čitajte i:

Princ Harry tuguje za domom, nedostaju mu prijatelji i zbog toga je neutješan

Kate je ljubomorna na Meghan? 'Ona itekako zna kako je biti zarobljen u palači'

Princ Harry iznio cijelu istinu o povlačenju: 'Žalosti me što je ovako završilo'

Linker
26. travanj 2024 22:53