CROPIX
Trbuh do zuba

Čestitke Maro i Ana! Poduzetnik objavio: '80 posto smo gotovi, bit ću tata', nije šala

Zagrebački poduzetnik i njegova dugogodišnja djevojka svojom su objavom da očekuju skoro proširenje obitelji razveselili mnoge prijatelje.

Zagrebački poduzetnik i njegova dugogodišnja djevojka svojom su objavom da očekuju skoro proširenje obitelji razveselili mnoge prijatelje.

Da u ovo doba izolacije zbog koronavirusa ima i onih koji rado dijele sretne vijesti pokazao je Maro Srezović, sin vlasnika i voditelj Saloona. Maro i njegova dugogodišnja djevojka Ana Kramarić očekuju svoje prvo dijete. Maro je na svom Facebooku objavio zajedničke fotografije i dao naslutiti kako je Ana 'prevalila' 80 posto do devet mjeseci trudnoće.

"Sretni smo i zahvalni i želimo sebi kao i svim budućim roditeljima koji u ovo vrijeme očekuju prinove da sve prodje sigurno i da smo zdravi. Ostanite doma, budite odgovorni", kratko su poručili za Gloria.hr budući roditelji.

"Loading 80% complete I'll be a Daddy", simpatično je na engleskom komentirao objavu Maro. U nizu fotografija na kojem poziraju on i Ana pokazali su kako jedva čekaju proširenje svoje obitelji.

U jako kratkom roku ova je objava izazvala oduševljenje, a skladan par dobio je pregršt čestitki. Voditelj jedne od najstarijih diskoteka u Zagrebu i Hrvatskoj u vezi je s Anom od 2012. koja je tada radila kao stjuardesa. Par je ostao zajedno i složan sve ove godine i nakon što je Srezovićima privremeno oduzet Saloon.


Pročitajte i:

Linker
26. travanj 2024 07:10