UNIVERSAL/COURTESY EVERETT COLLECTION ?UNIVERSAL/COURTESY EVERETT COLLECTION
Povratak omiljenog lika

Bridget Jones spremna je za nove avanture: Otkrivena radnja novog filma kojeg svi jedva čekamo!

Američka glumica Renee Zellweger započela je snimanje filma "Bridget Jones: Mad About The Boy" u kojem se zaljubljuje u mladića.

Američka glumica Renee Zellweger započela je snimanje filma "Bridget Jones: Mad About The Boy" u kojem se zaljubljuje u mladića.

Nakon svih mogućih ljubavnih peripetija, zavrzlama i trauma koje je doživjela u prethodna tri nastavka iz jedne od najpopularnijih filmskih franšiza o Bridget Jones, obožavatelji mogu odahnuti jer na Valentinovo iduće godine u kina stiže i četvrti film pod nazivom "Bridget Jones: Mad About The Boy" (Bridget Jones: Luda za dječakom).

Bridget Jones je samohrana majka u pedesetima koja usprkos svemu nije odustala od želje da pronađe ljubav svog života. Novi prozor u svijet dejtanja otvaraju joj društvene mreže i aplikacije za pronalaženje partnera, a muškarac na kojeg je bacila oko od nje je dvostruko mlađi, pa razlika između njih iznosi 28 godina.

image

Emma Thompson i Renee Zellweger u filmu "Beba Bridget Jones" 2016.

MIRAMAX/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Snimanje je već započelo, a uz 55-godišnju Renée Zellweger u naslovnoj ulozi, u ulozi Daniela Cleavera ponovno ćemo gledati Hugha Granta, a u glumačku postavu u ulozi doktorice Rawlings vraća se i Emma Thompson.

U četvrtom nastavku glumačka ekipa iz snova dobila je snažna pojačanja, pa su im se na setu pridružili britanski glumac Chiwetel Ejiofor, poznat po naslovnoj ulozi u filmu "Dvanaest godina ropstva", te 27-godišnji Leo Woodall, zvijezda serija "Bijeli lotus i "Jednoga dana" (One Day).

image

Britanski glumac Leo Woodall pridružio se ekipi

KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK

Premda su se producenti potrudili zaštititi, sa seta je procurila informacija kako je upravo lik kojeg tumači Leo Woodall, mladić koji će slomiti srce Bridget Jones. U svakom slučaju obožavatelje bestselera Helen Fielding očekuju nova filmska uzbuđenja, jer su zamršena ljubavna pitanja ponovno u središtu pažnje.

image
SWNS/SWNS/PROFIMEDIA

Da je ta tema magnet za publiku pokazuju rezultati s kinoblagajni, na kojima su tri filma o avanturama Bridget Jones inkasirala više od 750 milijuna dolara. A glavnoj glumici Renee Zellweger donijela globalnu popularnost i većinu njezinog osobnog bogatstva čija se vrijednost procjenjuje na 90 milijuna dolara.

"Volim biti u koži Bridget Jones i starjeti zajedno s njom. Rijetke su uloge i filmovi u kojima likove pratimo kroz različite faze njihova života", izjavila je Renee Zellweger.

image

Renee Zellweger i Hugh Grant u sceni vjenčanja 2001.

MIRAMAX/UNIVERSAL/KOBAL/SHUTTERSTOCK
Linker
03. svibanj 2024 10:56