KENA BETANCUR AFP
Sjajno izdanje

Dama u crvenom: Anne Hathaway u New Yorku oduzimala dah u efektnoj Versace kreaciji

Američka glumica i inače je velika ljubiteljica poznate talijanske modne kuće, čije kreacije rado nosi.

Američka glumica i inače je velika ljubiteljica poznate talijanske modne kuće, čije kreacije rado nosi.

Crvena boja oduvijek je simbol za strast i ljubav, a ujedno je i efektna nijansa koja nepogrešivo podiže apsolutno svaki outfit. S time se očigledno slaže i Anne Hathaway koja se na premijeri filma "The Idea of You" u New Yorku pojavila upravo u haljini ove hit boje i pritom oduševila. Američka glumica koja je svoju popularnost stekla zahvaljujući ulogama u filmovima "Princezini dnevnici" i "Vrag nosi Pradu" na crvenom je tepihu zablistala u senzacionalnoj strukiranoj maksi haljini modne kuće Versace otvorenih ramena koja joj je pristajala kao salivena.

image

Na premijeri svog novog filma glumica je oduševila u crvenom izdanju

CINDY ORD GETTY IMAGES VIA AFP

Haljina luksuznog talijanskog brenda koju je odabrala za ovu prigodu isticala se svojim zanimljivim prorezima, a glamurozni look 41-godišnja glumica dodatno je upotpunila Bvlgari dijamantnim nakitom te parom crvenih špic salonki na petu, također jednim od must have komada ove sezone. Svoju dugačku prepoznatljivu tamnosmeđu kosu podignula je u trendi rep, dok je pritom nosila i vrlo jednostavan make-up kako ne bi odvlačio pozornost s njezine kreacije.

image
KENA BETANCUR AFP

Američka glumica i inače vrlo rado nosi glamurozne outfite koji odišu bezvremenskom elegancijom, a često se odlučuje upravo za kreacije modne kuće Versace, u čijoj je najnovijoj kampanji glavno lice. Tako je na Met Gali 2023. izgledala senzacionalno u bijeloj haljini ovog luksuznog brenda koja se isticala efektnim zihericama i neobičnim prorezima.

image

Hathaway je u svibnju 2023. oduševila na Met Gali u bijeloj kreaciji talijanskog brenda

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Isto tako, u rujnu 2023. na humanitarnom događaju, koji je organizirao njezin glumački kolega George Clooney, Hathaway je ponovno oduševila u pripijenoj Versace haljini, a tog puta bila je riječ o zelenoj kreaciji kockastog uzorka boje limete.

image

Glumica i inače rado nosi kreacije modne kuće Versace, čije je zaštitno lice

JOHN NACION/SHUTTERSTOCK JOHN NACION/SHUTTERSTOCK
Linker
30. travanj 2024 11:54