DYLAN TRAVIS/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
Jarke boje

Što li priprema za Met Galu? Rita Ora došla na probu u odvažnoj narančastoj kombinaciji

Britansko-albanska pjevačica Rita Ora još jednom je oduševila outfitom. Uoči ovogodišnje Met Gale stigla je na probu u raskošnom narančastom kaputu i kratkim hlačicama.

Britansko-albanska pjevačica Rita Ora još jednom je oduševila outfitom. Uoči ovogodišnje Met Gale stigla je na probu u raskošnom narančastom kaputu i kratkim hlačicama.

Britanska glazbenica albanskih korijena Rita Ora ponovno je oduševila odjevnom kombinacijom. Njezin stil teško je definirati jer voli eksperimentirati i često se poigrava s više različitih stilova pa tako u njezinim outfitima možemo vidjeti elemente eklektičnog stila, jarke boje, kombinaciju provokativnog i sofisticiranog te različite odvažne modne dodatke. Uoči Met Gale u New Yorku ponovno je iznenadila upečatljivom narančastom kombinacijom. Kaput do gležnja 33-godišnja pjevačica nosila je uz tamnonarančastu košulju s uzorkom i komplet kratkih hlačica. Kombinaciju je zaokružila narančastim sunčanim naočalama, blijedoplavim zimskim gležnjačama i torbicom limun žute boje. Rita je u New Yorku trenutačno sa svojim suprugom redateljem Taikom Waititijem.

image

Rita Ora u odvažnoj narančastoj kombinaciji dugog krznenog kamputa i kratkih hlačica

STARTHESTAR/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA STARTHESTAR/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Rita Ora u New Yorku uoči godišnje Met Gale

STARTHESTAR/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA STARTHESTAR/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Met Gala godišnji je događaj koji se održava u Metropolitan Museum of Art u New Yorku i koji je postao jedan od najprestižnijih događaja u modnoj industriji. S vremenom je postao ne samo modni događaj već i kulturni fenomen koji privlači pažnju diljem svijeta i postavlja standarde za ekscentričnost, kreativnost i glamur. Ove godine održat će se 6. svibnja, a tema je "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion". Voditeljica eventa bit će zvijezda "Izazivača" Zendaya zajedno s glazbenikom Bad Bunnyjem, glumcem Chrisom Hemsworthom i Jennifer Lopez. Ora je u odvažnom narančastom outfitu primijećena pri dolasku na probu odjeće za ovaj glamurozni događaj. Osim što se priprema za novu priliku da odjene nešto spektakularno, ujedno i uživa u uspjehu svoje nove linije za kosu "Typebea" koju je lansirala u travnju u Sydneyju. Krenula je Beyoncéinim stopama lansirajući liniju za kosu zajedno s australskom stručnjakinjom Annom Lahey

Njezin raspored u zadnje vrijeme je ispunjen novim projektima pa će tako u srpnju u novom nastavku filma "Descendants - The Rise of Red" utjeloviti Kraljicu srca - poznatu književnu zlicu i ludu kraljevnu iz kultnih romana Lewisa Carrolla "Alisa u zemlji čudesa" i "Alisa s one strane ogledala". Na svom Instagram profilu s obožavateljima je podijelila nekoliko fotografija svog lika, a njezina kraljevska haljina za novu ulogu ostavlja bez daha. Rita na fotografijama nosi periku u jarkoj crvenoj boji koja joj fantastično pristaje.

Linker
10. svibanj 2024 03:32