Gloria produkcija/Instagram
TRUDNICA BLISTA

Adriana Ćaleta Car i u visokom stupnju trudnoće oduševljava modnim odabirima

Supruga našeg nogometaša Duje Ćaleta Car, Adriana, na ljetovanju privlaći pažnju svojim kupaćim kostimom.

Supruga našeg nogometaša Duje Ćaleta Car, Adriana, na ljetovanju privlaći pažnju svojim kupaćim kostimom.

Jedna od najpoznatijih žena domaćih nogometaša, 31-godišnja Adriana Ćaleta Car, odlično nosi svoju drugu trudnoću. Trenutačno je na grčkom otoku Mykonosu, sa suprugom, pet godina mlađim, nogometašem Duje Ćaleta Carom koji igra za engleski klub Southampton i sinčićem Maurom.

Iako broji još sitno, pažnju na ljetovanju ukrao je rozi kupaći kostim s detaljima ruža na grudima koje se privukle veću pozornost od trudničkog trbuha. Ruže su neobične i upečatljive, a odlična su kombinacija s kupaćim hlačicama supruga, na kojima su detalji rozih zvijezda. Na njezine Instagram objave u kupaćima, neki od komentara su: "divni", "a badić ti je mrak", "matching" i mnogi drugi. No, dobro je poznato da Adrianina kolekcija kupaćih kostima malo koga ostavlja ravnodušnim. Kada je u ljeto 2021. godine bila trudna s prvim djetetom, također su otputovali, kao tada novopečeni bračni par na prvo bračno putovanje u Grčku. Tada trudna Adriana na Instagramu je svaki dan očarala pratitelje s najnovijim lookom i kupaćim kostimom.

Vjenčali su se 2021. kod matičara, a s obzirom na pandemiju, veliko crkveno vjenčanje u crkvi svetog Ignacija i svadbu organizirali su tek u srpnju prošle godine. Sretne vijesti o drugoj trudnoći par je otkrio još u ožujku.

Linker
09. svibanj 2024 14:07