Goran Bogdan

 BILJANA BLIVAJS/CROPIX/CANVA
Dan žena

Goran Bogdan stavio crveni ruž na usne i oduševio mnoge: "Ovo je najduhovitija čestitka ikada"

Čestitka povodom Dana žena jednog od naših najpoznatijih glumaca, postala je viralna i odmah osvojila brojne pripadnice nježnijeg spola kojima je svojim potezom uljepšao dan.

Čestitka povodom Dana žena jednog od naših najpoznatijih glumaca, postala je viralna i odmah osvojila brojne pripadnice nježnijeg spola kojima je svojim potezom uljepšao dan.

Potez Gorana Bogdana na njegovom profilu na društvenim mrežama, izazvao je efekt koji bi se mogao usporediti s trenutkom kada žene povodom svog dana, na dar dobiju cijeli tucet ruža. Svojom čestitkom objavljenom na profilu na Instagramu, oborio je pratiteljice s nogu. Objavio je fotografiju na kojoj nosi kućni ogrtač, a na usnice je nanio uočljiv crveni ruž. Popratna poruka još je bolja. "Sretan nam 8. mart. Trebat će nam...", napisao je. Da je mnoge nasmijao, dokazuju ženski komentari kako je njegov potez „najduhovitija čestitka koju su vidjele".

Neke su ga žene nagradile komplimentom: "Najljepša si", hvalila se njegova originalnost i smisao za humor. Treba dodati kako je poznati glumac više puta pokazao da je na ženskoj strani kad je riječ o rodno uvjetovanom nasilju: nastupio je u spotu „Štit” pjevačice i voditeljice Ide Prester. O tome kako u kojoj je mjeri film moćno oružje kojim se odašilju društveno angažirane poruke, glumac koji je u vezi sa srbijanskom glumicom Jovanom Stojiljković (upoznali su se na snimanju serije ‘”Sjenke nad Balkanom”, a zajedno su glumili i u seriji „Područje bez signala”), nedavno je govorio u intervjuu za Gloriju.

image
BILJANA BLIVAJS/CROPIX

„Smatram da nema jačeg političkog stava, nema jače propagande od kvalitete. Sve više se opredjeljujem politički za kvalitetu, za dubinu. Makar se i zeznuli pa krajnji proizvod ne ispadne toliko dobar, opet dobro”, izjavio je jedan od naših najpoznatijih glumaca koji je nedavno na zagrebačkom Glavnom kolodvoru završio snimanje kratkog filma "Čovjek koji nije mogao šutjeti"s redateljem Nebojšom Slijepčevićem.

"Film se bavi zločinima nad bošnjačkim stanovništvom u Štrpcima, odnosno otmicom i likvidacijom 20 civila iz vlaka na liniji Beograd - Bar. To je okosnica radnje, ali bavimo se više odnosom čovjeka, nijemog promatrača, na svireposti koje se događaju oko njega. Na vječnu dilemu reagirati ili ne reagirati i samu mogućnost koliko je reagirati moguće. Koliko je humanost krhka i koliko su granice ljudskog porozne. Kako je svijet koji mislimo da je stvarnost ustvari samo "naša" stvarnost. Da svjetovi koje smo toliko pomno i s trudom gradili, a ta nam je gradnja izazivala tjeskobe i strepnje, nadanja, očekivanja, razočaranje, mogu lako biti isparani i pretvoreni u prah a da nitko ili malo tko reagira na to", kazao je Bogdan.

Linker
26. travanj 2024 13:58