Nakon 35 godina

Holivudski miljenik nekada je živio u izolaciji, a sada se vratio u svoje pleme i oduševio milijune

Australski glumac Chris Hemsworth posjetio je pripadnike aboridžinske zajednice Gulin Gulin na sjeveru Australije, gdje je živio s roditeljima i braćom.

Jednog od najzgodnijih holivudskih glumaca Chrisa Hemswortha dočekali su kao svoga, a on je toliko uživao u povratku kući, točnije mjestu i zajednici u kojoj je odrastao, da je svoju priču odlučio podijeliti sa svojih 59 milijuna pratitelja na Instagramu.

Australski glumac, koji će 11. kolovoza proslaviti 41. rođendan, rođen je u australskom Melbourneu, a s majkom Leonie, učiteljicom engleskog, ocem Craigom, socijalnim radnikom, te braćom Lukeom i Liamom godinama je živio u maloj, izoliranoj domorodačkoj zajednici Gulin Gulin na sjeveru zemlje.

image

Chris Hemsworth posjetio je sva mjesta na kojima se igrao kao dijete

INSTAGRAM

U Sjevernom teritoriju, što je službeni naziv te australske pokrajine, članovi aboridžinske zajednice Chrisa su dočekali porukama "Dobro došao kući", te crtežima među kojima su prevladavali simboli zvijezda, cvijeća i srca...

"Kad sam bio mali moja je obitelj živjela daleko od civilizacije i velikih gradova, u maloj domorodačkoj zajednici na Sjevernom Teritoriju. Neka od mojih najranijih i najljepših sjećanja vezana su za to razdoblje mog života", napisao je Hemsworth u objavi.

image

Najmlađima je podijelio autograme

INSTAGRAM

Dodao je kako se smatra presretnim što se 35 godina kasnije mogao vratiti u Gulin Gulin, te da niti u snu nije očekivao ovako toplu dobrodošlicu i zahvalnost stanovnika. Domorodačke zajednice toga kraja muku muče s dostupnošću pitke vode u sušnim razdobljima, a glumac im je obećao svoj angažman za rješenje tog važnog životnog pitanja.

image

Topla dobrodošlica za Hemswortha

INSTAGRAM

Chris Hemsworth sa suprugom Elsom Pataky, španjolskom glumicom i modelom, s kojom se vjenčao u prosincu 2010. odgaja 11-godišnju kćer Indiju Rose i 10-godišnje blizance Sashu i Tristana s kojima živi u Byron Bayu u Novom južnom Walesu.

image

Chris Hemsworth je obećao da će se ponovno vratiti

INSTAGRAM
Linker
22. travanj 2024 21:30