lana jurčević

 INSTAGRAM
Stiže prinova!

Iznenadila sve: Lana Jurčević sa suzama u očima objavila da čeka prvu bebu

Uz video kojim je objavila trudnoću pjevačica je stavila datum 16. 3. 2023., što znači da je trudna oko četiri mjeseca.

Uz video kojim je objavila trudnoću pjevačica je stavila datum 16. 3. 2023., što znači da je trudna oko četiri mjeseca.

Glazbenica Lana Jurčević i njezin partner Filip Kratofil očekuju prvo dijete! Pjevačica je na Instagramu podijelila video na kojem emotivno briše suze i drži test za trudnoću, a kasnije se prikazuju kadrovi na kojima se par grli. Lana nije podijelila puno informacija, tek datum 16. ožujka ove godine, pa se čini kako je trudna oko četiri mjeseca, što je do sada skrivala od javnosti.

Ne iznenađuje što je skrivala sretne vijesti, jer je pjevačica i inače tajnovita kada je privatni život u pitanju. S Filipom o kojem javnost također ne zna mnogo, je u vezi posljednjih pet godina, a o svojoj vezi gotovo nikada ne govori u javnosti. Jedan od razloga za to jest taj što on nije osoba koja se voli eksponirati i slikati. Jednom je izjavila kako joj to nimalo ne smeta jer ni sama ne bi bila sretna s osobom koja stalno želi biti u centru pažnje.

Osim što su u romantičnoj vezi, Filip je Lani i najbolji prijatelj te joj on pomaže u poslovanju njezinog kozmetičkog brenda La Piel. Inače, Filipov brat blizanac Antonio u vezi je s pjevačicom Jelenom Žnidarić, a njihovi roditelji vlasnici su popularnog restorana na Sljemenu.

Obožavatelji i njezini kolege te prijatelji su krenuli s čestitkama na Instagramu - Izabel Kovačić, Sonja Kovačić, Paula Sikirić, Neda Parmać Klačar, samo su neke koje su se pridružile lijepim željama.

Linker
27. travanj 2024 22:27