Mandatory Credit: Photo by Rob Latour/Shutterstock (12915982eh)
Keanu Reeves
Lionsgate presentation of upcoming slate, CinemaCon, Las Vegas, NV, USA - 28 Apr 2022

 ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK
poput superjunaka

Keanu Reeves snimljen na štakama i s ledom na koljenu, ali i dalje ne odustaje od snimanja

Jedan od najomiljenijih glumaca današnjice, ovih dana snima novi film "Good fortune", no čini se kako ga "dobra sreća" baš ne prati jer je u pauzi od snimanja ulicama Los Angelesa šetao uz pomoć štaka.

Jedan od najomiljenijih glumaca današnjice, ovih dana snima novi film "Good fortune", no čini se kako ga "dobra sreća" baš ne prati jer je u pauzi od snimanja ulicama Los Angelesa šetao uz pomoć štaka.

Keanua Reevesa ovih su dana paparazzi uhvatili na setu snimanja novog filma "Good Fortune" redatelja Aziza Ansarija. I dok naslov filma sugerira "dobru sreću", čini se kako i nije baš pretjerano sretan za glumca. Naime, Keanu je snimljen na setu filma sa štakama i ledom na koljenu. Nije sigurno je li se 59-godišnja zvijezda doista ozlijedila ili su štake i led na koljenu tek dio scenarija. Keanuovu PR predstavnici nisu potvrdili radi li se doista o ozljedi na setu, piše magazin People.

No sudeći po fotografijama na kojima je Reeves doista trebao pomoć člana ekipe kako bi se s pločnika spustio na ulicu, mnogi su zaključili kako se glumac ipak ozlijedio, no to ga nije spriječilo da i dalje ostane na setu. "Good Fortune" je prema najavama producenata komedija u kojoj uz Keanua glume i Seth Rogen te Keke Palmer.

image
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Film je najavljen još u travnju prošle godine, no snimanje je započelo tek nedavno jer je početak morao biti odgođen zbog štrajka filmskih radnika. Keke Palmer prije nekoliko dana objavila je fotografiju s redateljem filma i glavnom zvijezdom te otkrila kako se odlično zabavljaju.

“Toliko uživam s ovim divnim dečkima na setu našeg filma "Good Fortune". Danas smo snimali scenu na bazenu koja se pretvorila u pravi pool party. Rad s Azizom se uvijek pretvori u nešto spontano", napisala je Keke uz objavu.

Ako je Keanu doista ozlijeđen, gotovo sigurno će se oporaviti do lipnja kada bi sa svojim bendom trebao doći svirati u Zagreb. Naime, njegov bend Dogstar jedan je od izvođača ovogodišnjeg IN music festivala na zagrebačkom Jarunu, koji se održava od 24. od 26. lipnja.

Linker
28. travanj 2024 03:05