I bogati plaču

Lily Allen priznala da ne može prežaliti kuću koju je morala prodati zbog duga: "Bio je to dom iz snova"

Slavna britanska pjevačica otkrila je kako joj se srce raspuknulo kada je prije osam godina morala prodati svoje bajkovito imanje u engleskoj provinciji koje je s puno ljubavi uredila i gdje je planirala provesti ostatak života.

Britanska pjevačica Lily Allen, koja je svjetsku slavu i bogatstvo stekla već svojim prvim albumom ‘‘Alright, Still‘‘ i hit singlom ‘‘Smile‘‘, u svom podcastu Miss Me? otkrila je kako i danas žali što je 2016. godine zbog duga morala prodati kuću.

A tome je kumovao nekadašnji menadžer njezine turneje koji ju je tužio zbog povrede ugovora, a potom i tužbu dobio. Pjevačica mu je namjeravala platiti od ušteđevine koju je odvajala svaki mjesec upravo s namjerom, kako kaže, da plati porez, no kako joj porezna uprava nije izašla u susret da joj plaćanje očito pozamašnog poreza dozvoli u ratama, slavna pjevačica morala je prodati kuću koju je obožavala i koju ni danas ne može prežaliti.

‘‘Svaki dan gledam oglase za nekretnine nadajući se da će se ponovo naći na tržištu. To je bio moj dom iz snova kojeg sam s puno ljubavi uredila, ta je kuća bila moj životni projekt, mjesto gdje sam željela odgajati svoju djecu. Srce mi se raspuknulo kada sam je morala prodati‘‘, iskrena je bila glazbenica.

A radi se o velikom seoskom imanju i prostranoj kamenoj kući Old Overtown House u mjestu Cranham u pokrajini Gloucester koju je Lily Allen kupila 2010.

image

Pjevačica sa drugim suprugom i kćerima iz prvog braka danas živi u New Yorku

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

Kuća datira iz 1960-ih, ima šest spavaćih soba, pet kupaonica i tri sobe za primanje raspoređene na tri kata, a na zemljištu od šest jutara pjevačica je sagradila bazen i teniski teren. Kuću je prodala za 4,2 milijuna funti i iako je svojedobno tvrdila da razlog nije bio porezni dug, sada je sve opovrgnula. Vrata svog nekad ladanjskog doma svojedobno je otvorila za magazin Vogue koji je njezino imanje i kuću opisao kao - bajku.

U vrijeme kada je prodala kuću bila je u procesu razvoda od prvog supruga Sama Coopera s kojim ima kćeri Ethel i Marnie, pa se smatralo da je bračni krah glavni razlog zašto je imanje otišlo na ‘bubanj‘. Pjevačica je od 2020. u braku s američkim glumcem Davidom Harbourom i s njim živi u luksuzno uređenoj kući u Brooklynu. I ona je uređena po njezinom engleskom ukusu, s retro kuhinjom, cvjetnim tapetama i stilskim namještajem, a taj dom pokazala je magazinu Architectural Digest. No svoju prvu neprežaljenu ljubav, seosku kuću iz bajke, ne može nikako zaboraviti.

Linker
24. travanj 2024 01:52