Halle Berry i Kim Kardashian

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
dan s nogometašima

Mame prije svega: Halle Berry i Kim Kardashian sinovima priuštile nezaboravno druženje

Dvije slavne mame, čini se, iskoristile su sve veze kako bi mi se sinovi našli na travnjaku uoči nogometnog okršaja između Inter Miamija i LA Galaxyja, no ono što je "izvela" reality zvijezda izazvalo je brojne osude.

Dvije slavne mame, čini se, iskoristile su sve veze kako bi mi se sinovi našli na travnjaku uoči nogometnog okršaja između Inter Miamija i LA Galaxyja, no ono što je "izvela" reality zvijezda izazvalo je brojne osude.

Dvije slavne mame bile su posebno sretne na nogometnoj utakmici između Inter Miamija i LA Galaxyja u Los Angelesu. Obje su naime, uspjele ostvariti snove svojih sinova i tako postati cool mame. Jedna je oskarovka Halle Berry koja je svog desetogodišnjeg sina Macea upoznala s njegovim idolom Davidom Beckhamom, inače suvlasnikom nogometnog kluba iz Miamija, koji je s malenim porazgovarao na terenu i fotografirao se s njim. Iako i sama slavna mama, naravno s ‘‘povijesnim‘‘ susretom pohvalila na Instagramu i zahvalila Beckhamu što je ispunio želju njezinog sina.

image
IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Druga mama koja je ostvarila snove svom djetetu je Kim Kardashian, koja je svog osmogodišnjeg Saint Westa uspjela ubaciti među djecu koja nogometaše izvode na nogometni teren. On je naravno, izašao u paru s nogometnom legendom Lionelom Messijem, a video kojeg je objavila izazvao je buru komentara. Naime, fanovi nisu štedjeli Kim i komentirali kako je novcem kupila sreću svom sinu, a oduzela ju nekom manje sretnom i bogatom djetetu.

‘‘Bilo bi super kad bi neki klinac koji to zaslužuje dobio tu priliku. A ne netko tko je imao nevjerojatnu sreću što su mu roditelji milijarderi‘‘, samo je jedan od komentara koji su zasuli njezinu objavu na mreži X (bivši Twitter). No nije to prvi put da se maleni Saint družio s Messijem. Upoznao ga je još prošlog srpnja, kada je slavni nogometaš odigrao prvu utakmicu za Inter Miami. A koliko je Kim važna sreća njezinog sina govori i to kako ga je prije nekoliko mjeseci odvela u Pariz kako bi upoznao francuskog reprezentativca Kyliana Mbappéa.

Linker
27. travanj 2024 00:25