Svečani izlazak

Na druženju sa svjetskom elitom: Robert De Niro blista od sreće uz svoju partnericu

Slavni oskarovac više nigdje ne izlazi bez svoje partnerice, producentice i majstorice borilačkih vještina koja mu je u travnju prošle godine rodila sedmo dijete, kćerkicu Giu.

Iako nije ljubitelj javnih događanja, osamdesetogodišnji Robert De Niro nije mogao odbiti poziv američkog predsjednika Joe Biden na svečanu večeru koju je priredio u čast japanskog premijera Fumija Kishide. Time je slavni glumac još jednom potvrdio koja je njegova politička opcija, a u Bijelu kuću stigao je držeći se za ruku sa svojom životnom partnericom, 45-godišnjom Tiffany Chen. Elegantna Tiffany za tu je priliku odjenula bijelu haljinu ravnog kroja bez naramenica, a ogrnula se bijelim šalom.

image

Prije nekoliko dana proslavili su prvi rođendan svoje kćerkice

TING SHEN/UPI/PROFIMEDIA

Iako je vezu s producenticom i instruktoricom borilačkih vještina držao u tajnosti, no to više nije bilo moguće kada je lani otkrio da su dobili prinovu. Tyffany Chen njihovu kćerkicu Giu, njegovo sedmo dijete rodila je točno prije godinu dana, a De Niro je sve više u javnosti postao razgovorljiv o bebi i očinstvu. Na spomen njezina imena uvijek bi mu zasuzile oči.

‘‘Čim ju pogledam u trenu nestanu sve moje brige. To je zaista čudesno", rekao je De Niro-

image

U šetnji s Giom

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

No otkrio je i kako očinstvo s godinama ne postaje lakše, da mu iskustvo ne pomaže i da sada samo uživa u bebi koja je preslatka. Naravno, većina posla je na mami, ali kako je rekao imaju i pomoć u kući.

A malena Gia svojim rođenjem dobila je šestoro velike polubraće i polusestara- sestru Drenu (51), brata Raphaela (46), 27-godišnju braću blizance Aarona i Juliana, još jednog brata Elliota (25) te sestru Helen (11).

image

De Niro je bio ove godine nominiran za Oscara, a uz njega je bila i Tiffany

WARRICK PAGE/PICTURELUX/PROFIMEDIA WARRICK PAGE/PICTURELUX/PROFIMEDIA
Linker
22. travanj 2024 17:19